Vilka är användningsområden för en kulspetspenna Needle?

En kulspetspenna nål, ibland stavat kulspets, är en nål avsedd för arbete med en symaskin. Den har en rundad spets som gör att kulspetspenna nål att trä igenom noga vävnader utan att kapa trådarna i tyget. Dess mest frekvent tillämpning är dess användning i sömnad stickade tyger.

skillnad kan andra nålar, kommer kulspetspenna nål för symaskinen orsaken inte går i stickade tyger. Detta gör den till en idealisk nål för skjortor sömnad tee, byxor svett, eller dressier stickade plagg. Faran med att använda andra typer av nålar på sticka plagg är att nålen antingen kommer att sänka eller fånga ämnen som kan orsaka maskinen och sömmerska eller skräddare att svänga ur kurs. Alternativt kan skära trådar förstöra ett plagg. Den kulspetspenna nål fungerar bra på sticka tyger oavsett vikt. Man kan sy bomull jersey, eller ull jersey, beroende på storleken på nålen. Annan nål storlekar består ofta uppgifter på förpackningarna, vilket tyder på lämpliga tyger som nålen kan användas. Det går kulspetspenna nålen också användas för att sy ihop stickade plagg, såsom fram-och baksidan av en hand-stickade tröja. Det kommer lätt pjäs sådant plagg tillsammans utan att förstöra det hårda arbetet med stickning bitarna. Eftersom många nu föredrar mjukhet stickade tyger för örngott har kulspetspenna nålen ansökningar sömnad ex för hem design. Alternativt kan Bomullsjersey göra ett utmärkt val för att skapa ett barns uppstoppade djur, som kommer att kvarstå förvisso mjuk, och kan vara tvättbara, till skillnad från de flesta plysch fyllda leksaker.

få lite förvirrad mellan det universella och kulspetspenna nålen med goda skäl. Den universella nål kallas ibland för en universell kulspetspenna nål. Också, som man kunde tro från sitt namn, kan användas med stickat tyg. Skillnaden ligger i utseendet. Den universella nål är avsmalnande och saknar den rundade kanten av kulspetspenna nålen. Sömnad experter skiljer på vilken nål de föredrar, men många sidan till förmån för kulspetspenna nål, speciellt för ömtåliga stickade tyger.

Ofta måste man använda ett fåtal hand stygn för att avsluta ett plagg. Man kan få synålar kulspetspenna nålar till hands. Dessa kommer att säkerställa att maskor förbli ganska enhetliga över hela plagget. Liksom, kan de användas utan att vålla sticka eller dess trådar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.