Vad bör jag veta om Jewelry Making?

smycken gör fortfarande en mycket populär båt eftersom den kan anpassas för att passa olika kunskapsnivåer, smaker och plånböcker. Smycken kan skapas av alla, från barn och nybörjare till experter och konstnärer. Vissa smycken mönster är enkla, medan andra är utsirad. Smycken gör levererar allt från billiga till dyra. En viktig sak att veta om att göra smycken är varför du gör det, eftersom denna kunskap hjälper dig att välja dina lösningar och leveranser. Till exempel, för att hjälpa små barn att göra smycken, större billig plast pärlor med stora hål för enkel gängning tenderar att fungera bäst. Å andra sidan, om du har bestämt dig för att gå till smycken att göra affärer och skapa smycken att sälja, helt andra förnödenheter såsom böter Swarvoski kristall pärlor och välplanerade-out, original ännu Populära plagg kommer att behövas.

Ett annat viktigt övervägande när du gör smycken är där för att köpa varor och hur mycket du spenderar. Börjar med en budget i åtanke är viktigt oavsett om du gör smycken för nöjes skull eller i vinstsyfte. Med många källor till smycken göra tillgången på nätet idag, jämföra priser är vanligtvis inte alltför tidskrävande. Plus, om du bor nära en farkost butik, kan du kolla priser på person också. Planera inköpen i förväg, eftersom den totala snabbt kan öka och du vill vara säker på att alla varor du behöver för att skapa de smycken du vill ha. Om du precis börjat göra smycken, hitta varor som finns i mindre förpackningar för att hålla kostnaderna nere. Om du gör en punkt att regelbundet besöka olika webbplatser smycken leverans och /eller lagrar hantverk i ditt område, kan du följa vad ingrediensen finns tillgänglig, den storlek de är sålda i, och deras priser. När du skapar flera bitar av smycken, får du en bättre uppfattning om vad smycken gör leveranser är troligt att du behöver det och kommer förmodligen också att kunna designa din bitar för att bäst utnyttja de typer av pärlor och andra objekt som bäst passar dina budget.

Populära pärla typer trä, glas, metall och kristall. Kombinera mer än två eller tre olika material av pärlor vanligtvis inte ger ett mycket polerat utseende till smycken, men det innebär naturligtvis beror på din design och vision. Om du gör smycken att sälja en del av ditt företag, måste din design vara original. Även om de kan inspireras av andra delar av smycken, bitar som är kreativa och unika men ändå med stil kommer att bidra till att man står ut som ett smycke designer. Om du vill lära dig att göra smycken som en hobby bara, men det finns många beading böcker och mönster med smycken att göra idéer tillgängliga via hantverk butiker.

Glöm inte att få lämpliga storlekar och typer av smycken slutsatser om hand för dina örhängen, halsband, armband, eller andra enheter. Till exempel är örhänge ryggen behövs för att göra örhängen och spännen är skyldiga att fästa halsband och armband. Olika storlekar, stilar och färger utföranden finns tillgängliga, så att du kan använda resultat som bäst passar med varje exemplar när du gör smycken. Lina eller beading tråd kan användas för att sträng pärlor och en del personer även använda tandtråd när du skapar pärlstav smycken.

För mer avancerade smycken gör tekniker, verktyg såsom nål-nosed tång kan användas för att böja tycke former från beading nyhetsbyråer såsom att skapa länkar till armband, örhängen eller kedjor. Ett smycke som gör jigg är ett annat sätt att skapa ett invecklat bockad tråd former. Jiggen är en bunden styrelse och när kabeln rullas runt pinnarna i olika konstellationer, med många intressanta metall bitar användning vid tillverkning av smycken kan uppstå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.