Vad är vissa typer av Homemade kort?

Homemade kort är ett bra sätt att visa omsorg och oro, eller för att fira lycklig tillfällen. De kräver mycket lite skicklighet, vilket gör kortet gör en stor hobby även för icke-konstnärer. Leveranser för att göra hemgjord kort finns på hantverks butiker, scrapbooking butiker, och några varuhus. Det finns tre huvudtyper av hemlagad kort: papper skapad, stämplas och skrivas ut.

Paper crafting är det svåraste sättet att göra hemgjord kort, men det är också där de flesta människor börja. Papper lappteknik är den mest populära, och innebär styckning papper och limning det på ett kort front. Vissa papperet skärs med hjälp av mallar eller stenciler, medan andra skärs med en tärning skärmaskin. Planstansar använda mallar eller patroner för att välja och sedan klippa papper i projekteringsunderlag som valts av användaren.

Décollage, klistra lager papper tillsammans för att skapa en 3D-effekt, är en annan form av papper listigheten. Vissa kort beslutsfattare lära quilling, de gamla är av rullande små remsor av papper, som sedan limmas ihop för att skapa en design. Quilling tillåter papper konsthantverkare att designa elegant utseende efter bara en kort tid lära sig konsten.

Stamping är ett annat sätt att göra hemgjord kort. Stamping är det enklaste men dyraste sättet att skapa gratulationskort, eftersom det kräver inte bara frimärken och bläck, men också speciella rengöring av verktyg och andra tillbehör. Frimärken säljs vanligen i tema uppsättningar eller individuellt, och kan användas för att göra kort som ser mycket professionell, men också är anpassade till mottagaren. Stamped bilder kan färgas in med akvarell, markörer, eller färgpennor, eller vänster slätt. Bläck för stämpling finns i nästan alla färger och det finns stämplar för alla tillfällen eller tema som en konstnär kan behöva.

För kort beslutsfattare som hellre arbetar med sina datorer än med bläck eller lim, är det möjligt skriva hemgjord kort. När du valt bild eller bilder efterlysta för kortet är det bara en fråga om att klippa och klistra, och sedan skriva in ett personligt meddelande. Kortet kan sedan skrivas ut och undertecknas. Detta är ett enkelt alternativ för hemgjorda kort som kan ske snabbt och utan kladd. Att lägga till mer av en hemmagjord känner till ett tryckt kort, klistermärken, glitter, eller tillbehör som blommor eller knappar kan limmas på.

Att göra hemgjord korten är en stor sätt att vara beredd på födelsedagar, helger och andra tillfällen då ett kort är lämpligt. Gör kort för hand är ett underbart sätt att spara pengar också. När den första investeringen görs för leveranser, den enda andra investeringar som krävs är tid. Beroende på komplexiteten av kortet, detta kan vara allt från 15 minuter till en timme eller mer. Det finns ingen gräns för hur kreativ eller invecklad en hemmagjord kort kan vara. Homemade kort idéer kan hittas på Internet eller i tidskrifter, och är ett meningsfullt sätt att visa någon du bryr dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.