Vad är några olika typer av pärlor?

beaders vet finns det en oändlig variation av pärlor säljas idag. Craft butiker säljer alla typer av bead du vill i varje storlek och form som möjligt. Pärlor av trä, ädelstenar, metall och glas är lätta att hitta och förvandla till vackra bitar av smycken.

träpärlor kan vara enkla, mönstrade eller textured. De kan vara mycket ljusa eller mycket mörk trä vara glaserade med en blank yta eller vänster obestruket och mer rustika ser. Många trä pärlor är runda eller ovala, men torg och andra former av trä pärlor finns också. Beträffande storleken av trä pärlor alltifrån små spacer pärlor till stora runda eller ovala pärlor storleken av ett plommon.

Ädelstenar av alla slag görs till pärlor. Amber är en varm brun ädelsten med virvlar av neutrala färger och är populär för hängsmycken och andra pärlor. Hemalite är en järnmalm mineral som kan ha en magnetisk samt en OMAGNETISK kvalitet beroende på vilken typ av hemalite. Hemalite pärlor finns i många olika färger och ofta används vid tillverkning av magnetiska armband.

Carved jade i invecklad labyrint-liknande mönster finns för hängsmycken för att göra halsband. Du kan också hitta mindre huggna jade pärlor också. Den naturliga färger jade från ljust vitaktigt grön till mörkt brun-röd färg. p

Sterling silver är inte bara används för kedjor, men även för pärlor. Sterling Silver Pärlor kan vara släta och blanka eller har en wellpapp eller annan struktur på dem. Tiny spacer pärlor, tub eller "makaroner" pärlor och sterling silverpärlor formad som månar och stjärnor är alla tillgängliga. Vissa sterling silver pärlor har cubic zirconia (CZ) in i dem för extra gnistan.

Glaspärlor görs i ett brett spektrum av färger och stilar. Virvlade smattrade glaspärlor kan få intryck av slipade stenar. Vissa glaspärlor har blommor målade på dem. Glaspärlor kan vara i olika former, inbegripet slang, kvadratiska och hjärtformade. Animal-formade pärlor såsom små glas katter, fåglar, hundar och fiskar kan vara bra accenter när de används med tydligare pärlor.

Porslin pärlor är runda ofta och kan vara vit med nätta viktorianska blommönster eller också göras i primära färger med mer grafiska mönster på dem. Cloisonne pärlor är blanka och konstfullt målade med blommönster i rika, ljusa juvel tonas färger. Cloisonne pärlor säljs vanligen i form av större cirkulär berlocker för att låta den detaljerade mönster show.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.