Vad är några olika användningsområden för Canvas?

Användningen av segelduk för ett antal olika produkter möjliggörs av egenskaperna hos denna mångsidiga material. Eftersom duken är vanligen tillverkade av bomull, är tyget hållbar och lättskött. Väven för duken är också lite annorlunda än andra bomullstyger. med segelduk, är väva uppnås genom att köra väftgarnet över en varpgarnerna och sedan under nästa varpgarnerna. Det en över och en under väva ger duken en annan känsla och styrka av sådana tyger som kypertbindning, som skapas med hjälp av en över och två under väven. Det faktum att duken är lätt att arbeta med och underhålla gör den idealisk för en rad applikationer. Kompositionerna av duken weave hjälper till att bestämma ett antal användningsområden för duk material. Här är några exempel på användningsområden för duk som vi åtnjuter idag. En av de vanligaste användningsområdena för duk är att skapa konstverk i mediet för målning. Canvas har ett sätt att behålla tydligheten i färg och form som inte alltid är möjligt med andra typer av tyger. Den varaktig karaktär duk gör det också idealiskt varade under en duk ram tills materialet är säker och stram. En säker och mottaglig yta att arbeta med, kan konstnären låta frukterna av hans eller hennes fantasi visas i materiella detalj för alla att se och njuta.

Framställningen av segel är bland de vanligaste användningsområdena för duk. Segel som tillverkas för småbåtar samt några större hitta duk lättskött samt lätt att rengöra och förvara när den inte används. I stort sett alla de största tillverkarna av segelbåtar i dag väljer att utrusta sina båtar med duk försäljning, visar att användningsområden för duk av denna typ kommer att vara runt under lång tid.

Användningsområden för duk i hemtextil är vanligt förekommande. Både ljusa linne liksom tunga linne husgeråd tillverkas, bland dem rena gardiner, draperier, bordsdukar och tapeter kan skapas med hjälp av duk. Faktum är att vissa människor tycker om att använda duk för att skapa en unik golvbeläggning som lätt kan ändras i utseende från gång till gång. Area mattor gjorda av remsor av segelduk som är bundna och knöt var en populär folkkonst punkt för ett antal år. När det gäller kläder använder för duk är det möjligt att göra ett antal skjortor för både män och kvinnor från materialet, liksom tillfälliga byxor och shorts. Den bomull som används i duken hjälper plaggen vara lätt och sval, samtidigt som styvhet duken kan också bidra till att hålla plagget ser färska ut, även i hög fuktighet. Kombinationen av hållbarhet, komfort och snyggt utseende gör duk kläder en värdefull tillgång för alla vårens och sommarens garderob.

Tillsammans med kläder, duk används ofta i göra skor. Lightweight canvas skor finns i alla former och prisklasser, vilket gör tillgången till billiga skor en av de största användningsområdena för duk dessa dagar. Från däck skor till olika löparskor och idrottsrelaterade skor är duk ofta kung i många delar av världen med denna applikation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.