Vad är några idéer för Halloween Crafts?

Det finns så många Halloween hantverk att det kan vara nästan skrämmande försöker välja bara ett fåtal för fantastiska dekorationer eller Halloween kul. Några av dessa är ganska omfattande för att göra, och andra är populära även med yngre barn och skapar fantastiskt sätt att underhålla barn som hem är inredda för denna semester. För enklare Halloween hantverk, tar det inte mycket i form av varor eller tid att skapa dem, men andra kan behöva lite mer ekonomiska insatsen, och mycket mer tid att producera.

Några mindre komplicerat Halloween hantverk kan innehålla dekorationer att hänga på väggar, fönster eller från tak och ljus. Kanske ett av de enklaste är papperet jack-o-lantern. Detta görs med två till tre bitar av färgat konstruktion papper.

en pumpa form är skuren ur ett stycke gult och orange papper. Varje person kan sedan utforma sin jack-o-lantern ansikte genom att skära bort delar av orange papper. Ett litet grönt papper stamceller kan fästas på toppen av pumpan och det är sedan limmas på gult papper för att få en illusion pumpan lyser. Om hängande detta på ett fönster, använda två bitar av orange papper och limma en pumpa ansikte på varje sida av pumpa. En lätt Craft är silkespapper spöke, en kul grej att hänga från all tillgänglig plats. Genom att helt enkelt vrida silkespapper i ett huvud, och måla eller använda en markör för att lägga till två ögon, små spöken är roliga att göra. Andra Halloween hantverk som vanligtvis är lätt att göra från leveranser till hands omfatta kaffefilter eller ägg låda fladdermöss, och kaffe kan armaturer. De förra är vanligtvis målas svart eller täckt med svart eller orange konstruktion papper och har några hål spikade i dem, i alla dekoration en person vill. Fylld med ljus, kan berömdheter ge skrämmande eller glad ljus, men de bör hållas utanför stigar där de lätt kan vältas.

Ytterligare Delikatessen hantverk kan inbegripa att Ghouls med plastpåsar. Genom att skära den nedre delen av säcken (eller öppningar) i strimlor, och lätt att vrida toppen (faktiskt ner i säcken), är makaber former produceras, som kommer att hålla sig väl i dåligt väder och prasslar i vinden. Barn eller föräldrar kan även gå att köpa bus eller godis påsar, och dekorera sina egna robusta behandla väskor i en mängd olika sätt.

Andra Halloween hantverk är mer omfattande, och kan omfatta sy kostymer, eller med hjälp av bitar av skum för att skapa Halloween former. T-shirts kan målas eller dras den med tyg pennor för att skapa teman skjortor och kostymer. Omväxlande, somliga läser affären med att göra dräkter varje år som en Halloween hantverk, och komma igång med den här tidigt. Med tid och resurser, kan utarbeta hantverk inkludera fint måleri votive innehavare som ljusstakar, gör fågelskrämmor, eller skär eller dela ved, måla den och använda den som varvet dekorationer.

som behöver inspiration för Halloween hantverk finns många idéer på lokal konst och hantverk butiker. Om du letar efter hantverk för barn, glöm inte att be förskollärare och lärare grammatik, särskilt erfarna, som kan ha gjort en hel del annat hantverk under åren med olika klasser. Ett annat bra ställe att leta är med företag som Oriental Trading Company ®. De har ofta många billiga och enkla farkoster idéer som finns i bulkleveranser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.