Vad är några användningsområden för Corn Skalen?

Det finns många olika användningsområden för majs skal. En av de vanligaste användningsområdena för majs skal är matlagning. De används ofta för förpackning tamales, en mexikansk maträtt som görs av majsmjöl smet och strimlat kött. Corn Skalen är också en favorit för förpackning av fisk och andra typer av fisk och skaldjur så att de kan grillas.

Andra användningsområden för majs skal hör att göra hantverk projekt, såsom dockor majs skal och marionetter. Pilgrims, pionjärer, och infödda amerikaner fann flera andra användningsområden för majs skal förutom att enkla leksaker. De stoppade madrasser och kuddar med majs skal, insvept matresterna, använde dem som fnöske för att starta bränder, och hittade många andra användningsområden för majs skal.

Även om många människor är medvetna om leksaker och enkla hantverk som kan göras från majs skal och rengöringsmedel pipa, hem dekorera också inspirerar till olika användningsområden för majs skal. De kan göras till attraktiva blommor. Vik dem på mitten och fäst ändarna ihop för att göra en blomma kronblad. Gör bifoga flera och sedan slutar i centrum. Limma en torkad blomma till centrum som en accent.

Andra användningsområden för majs skal i heminredning hör att göra rosetter. Dessa är gjorda på samma sätt som blomman kronblad och sedan satts ihop i ändarna. Wrap centrum med en extra majs skalet som har vikts på mitten på längden. Lim eller häftklammer det från baksidan och trimma överskott eller klippa den återstående längden på mitten för att svansen på bågen. Limma en liten kotte eller torkade blommor till centrum som utsmyckning. Corn husks också göra stora kransar och centerpieces.

Använd din fantasi för att hitta andra användningsområden för majs skal. När man skalar majskolv, spara skal och torka dem för framtida bruk. Om du inte vill gå till besvär, kan du hitta allmänhet paket av majs skal i dagligvaruhandeln, även om de ibland märkas Tamale wrappers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.