Vad är några Rainy Day aktiviteter för barn?

Många vuxna ser regniga dagar som perfekt för avkoppling och curling upp med en god bok eller en favoritfilm. Å andra sidan har många ungar se regniga dagar som tråkigt. De vill springa, leka och släppa sin uppdämda energi. Situationen är inte hopplös, though. Det finns många regnig dag aktiviteter som är perfekt för barn i alla åldrar.

Så fort barnen börjar känna dig spänd och frustrerad av att bli instängd i huset, de blir destruktiva och köksbord och stolar bli jungle gym. När barnen börjar få vickar som kommer med att vara instängd, hjälpa dem att släppa sin energi på ett produktivt sätt. Vänd på musik högt och dans, eller ta kvasten och spela "Limbo". Efter deras energi frigörs, barnen kan göra tyst regnig dag verksamhet.

Regniga dagar ofta leder till ett sug efter sötsaker, att baka en av vuxnas favorit regnig dag verksamhet. Ta tag i barnen och göra några kakor, tårtor och pajer. Låt barnen göra det mesta av arbetet, med undantag för hantering av vassa föremål eller vidröra spis eller ugn. Barnen kommer att vara mycket stolta över sig själva för fullbordande såsom uppgift. De kommer också att nöja sig med en mage full av varm kakor och mjölk.

regnig dag verksamhet inbegriper ofta konstprojekt. Detta ger barnen en chans att sträcka sin fantasi och förbättra sin finmotorik. Ställ barnen upp i ett område av huset som är lätt att rengöra upp, såsom köksgolvet, sol lokal eller täckt uteplats. Ge dem möjlighet att utforska området för sin kreativitet.

Playing dress-up är en av ett barns favorit regnig dag verksamhet. Dra ut lite kläder som inte är slitna och ofta har barnen klä ut sig. Göra det ännu mer spännande genom att sätta på spelar. Gör bildkort med olika skit idéer och har barnen plocka ut en. Om en videokamera är praktiskt, spela in det och låt barnen titta på det med en hink med popcorn.

Om regnig dag verksamhet bara inte uppfyller sina barn, sätta på lite regn redskap och gå vattenpöl stampa. Regn kommer inte att skada barnen, och kan vara en trevlig omväxling. Maskar, grodor och andra amfibier gör vanligtvis sin debut i regnet, spännande naturälskare. Äldre barn kan njuta av att ha en gatsopare jaga i trakten. För dem som inte har något emot lite smuts, försöka sätta ihop en omgång lera fotboll, och verkligen njuta av regn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.