Vad är några Craft-projekt för nybörjare?

Skapa hantverk projekt är ett populärt tidsfördriv och kan vara ett bra sätt för dem med livlig livsstil sakta ner och spendera lite tid med en avkopplande aktivitet. Craft projekt behöver inte vara alltför komplicerade för att kunna uppfylla och det finns många båtar projekt perfekt för nybörjare. En stickad halsduk, stämplad gummi tavelramar, handgjorda gratulationskort, handgjorda smycken och små kors stygn projekt kan alla vara roligt och lätt projekt farkoster för nybörjare.

Stickade halsdukar är perfekta farkosten projekt för nybörjare som vill lära sig sticka som tillskärning inte behöver vara exakt. Många enkla mönster finns i garn och butiker hantverk och en snygg scarf kan göras genom att upprepa bara en söm och med bara en färg på garn. Big nålar och tjockt garn sticka upp riktigt snabb och gör underbart textured halsdukar.

Gummi stämplat tavelramar är enkla och praktiska hantverk projekt för nybörjare. De gör underbara gåvor och kräver bara några billiga trä ramar, färger och några stämplar. Nybörjare kan måla ramarna och sedan lätt doppa stämplar, frimärken eller potatis göras från carving mönster i bitar av rå potatis, i andra färger eller nyanser av Ramfärg och sedan stämpla konstruktion på ramen. Detta är en nej-projekt misslyckas därför att om någon oönskad färg märken förekommer på ramar, farkosten projektet behöver inte bli ruinerad som ramar kan målas om och re-stämplad.

Handgjorda gratulationskort är ett roligt och snabba båtar projektet och kan göras från scrapbooking och andra förnödenheter papper. Du kan hitta "hur" böcker eller bara ha kul att komma med egna idéer gratulationskort. Du kan göra unika och tankeväckande kort för alla tillfällen.

Smycken gör Craft-projekt är idealisk för nybörjare i alla åldrar eftersom de kan vara så enkelt som att sätta pärlor på ett snöre. Du kan använda beading tråd, tandtråd eller lina för halsband och elastisk tråd till armband. Smycken hantverk projekt ofta gör underbara presenter och du kan samla pärlor att du älskar när du hittar dem och använda dem senare i din Craft-projekt.

Cross sömnad är inte att svårt eftersom du bara behöver lära sig ett grundläggande stygn. Du kan välja mellan stämplas korsstygn mönster räknas och korsstygn hantverk projekt. Det finns många små korsstygn bilder och mönster som gör lätt att göra båtar projekt för nybörjare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.