Vad är några Craft Ideas for Ribbon?

Ribbon lägger en perfekt touch till många projekt och du kan komma med bra båtar idéer för band. Allt från uppstoppade djur och dockor till presenter och heminredning kan vara dekorerad med band. Dessutom kan du ofta hitta bra erbjudanden på spolar av band eller band lämningar som är till försäljning. En av de bästa båtar idéer för bandet är också miljövänlig. Istället för att använda disponibla band att linda gåvor, kan du använda upp klipp av band du har kvar från Craft-projekt. Ersätta presentpapper med en rest av fin väv är en perfekt idé att knyta samman en present till en kompis som syr.

Putsning husgeråd såsom lampor, handdukar och kuddar med band kan vara roligt och verkligen piffa upp utseendet på din inredning. Just Överdriv inte saker dock, eller några heminredning idéer farkoster för band kan resultera i en klibbig eller billig look. Stället hålla färger och texturer i samordning med stil i ditt rum. Ribbon-trimmade gäst handdukar kan lägga intresse för ett badrum om du använder en bra kvalitet band som har en dyr utseende och inte striden.

Pretty båtar idéer för band hör att göra klassiska påsar och band rosor. Du behöver bara små bitar av band och du kan samordna liknande färger. För påsar använda en bit spets som du skär i baksidan och framsidan hjärta former och sy på spets tillsammans. Lämna en öppning för saker med potpurri, sedan sy ihop öppningen och ta en längd på band som är vikta till form galgen. Du kan sy de två ändarna till toppen av hjärtat för hängande och tillsätt några band rosor för att täcka ändarna på bandet hängare.

Ribbon rosor är extremt lätt och om du aldrig har försökt att göra dem, bara experimentera med rester av band. Det är helt enkelt en fråga om att bara ta en bit band och överlappande det på ett sätt som gör det ser ut som en ros. Den svåraste delen är att försöka hålla formen steg när du har bildat den med händerna, men stift kan hjälpa hålla veck tills du kan sy veck stängd. Var noga med att använda matchning tråd till band ros färg och dölja dina maskor så mycket som möjligt i lappar så de är inte så märkbar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.