Vad är några Birthday Card ordspråk?

Birthday card uttalanden kommer i många former. Faktum är att vissa av de mest populära citat födelsedagskort och talesätt är enkla verser eller dikter. Dessa ord finns i alla typer av födelsedagskort från roligt till sentimental. Det finns alltid en stor mängd födelsedag kort att välja mellan i någon butik. Vissa av dessa gratulationskort är tomma inuti, medan andra har ett folkligt talesätt eller födelsedag tema vill skrivit inuti dem. När du tar hänsyn till att skriva på ett födelsedagskort, några av de mest populära ord födelsedagskort brukar komma att tänka på. Det finns otaliga typer av födelsedagkort tillgänglig i detaljhandeln idag och välja det bästa kortet med ett lämpligt citat, dikt, säger eller fras är viktig för att förmedla sina känslor till kortets mottagare.

Några av de mest populärt talesätt för födelsedag kort citat. Dessa födelsedagskort citat är ofta de berömda orden om filmstjärnor, musiker och författare. Exempel på några citat födelsedagskort är följande: "Må du leva till hundra och får den sista röst du hör vara min. "
Frank Sinatra "Det finns tre hundred och sixty-fyra dagar när du kan få FN-presenterar födelsedag och endast ett för årspresenter, vet du. "
Lewis Carroll "Vi är alltid samma ålder inne. "
Gertrude Stein Om du bestämmer dig mot att köpa en tomt kort, det finns otaliga möjligheter för kort med förtryckta talesätt födelsedagskort. Oavsett vad din personliga stil eller stilen av kortets mottagare ett av dessa kort är att passa dina behov. Nedan följer några exempel på uttalanden födelsedagskort som är populära i förtryckta kort: Min kära syster, idag är dagen då jag låter dig överglänsa mig och jag lovar att inte komma tillbaka på dig för att vara så fruktansvärt. . . . sweet sister! Happy Birthday to you! Ha en Fanta-Bulous Birthday! Jag kunde inte göra mig för om du vill använda fantastiska eller fantastisk, så jag bestämde mig för att använda dem både för en lycklig person som du!

Den goda nyheten är att jag glömde din ålder. Ju bättre nyheter du ser likadana ut som för fem år sedan. Den bästa nyheten är att jag minns det är din födelsedag idag!

För en mer personlig touch många väljer att lägga till en personlig säga eller roligt citat på ett förtryckt kort . Vilket bra sätt att verkligen visa någon hur mycket du bryr dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.