Vad är det vissa typer av Pappersmodeller?

Papercrafting har funnits en lång, lång tid. Det finns många typer av Pappersmodeller, ibland stavat papper hantverk, som alla är inte bara lätt och roligt men också rik på historia och unika ursprung. I själva verket hade papercrafting idéer som faktiskt påverkas av olika kulturer. Flesta papercraft tekniker kom helt enkelt som ett kreativt sätt att dekorera när lyxvaror var knappa. Andra Pappersmodeller började som ett sätt att passera tid. Allteftersom tiden gick, mer och mer papercraft verksamheter blev populär hobby, mousserande kreativitet hos både unga och gamla.

Holiday Pappersmodeller är en av de vanligaste typerna av papercrafting aktiviteter. Dessa Pappersmodeller använder en rad av papper källor, från tidningar och papperspåsar till byggande papper och även mjukpapper. Allt från dockor till kedjor kan fashioned tillsammans från papper och användas som krans för semester dekoration. Festliga dekorationer kan tillverkas från papper och dinglade från julgranar. Även papper kottar har en plats i semester papercrafting, hängde i stället för strumpor och fyllda med godsaker.

Presentpapper kan också skapas med Pappersmodeller. Vare sig det gäller semester, födelsedagar, eller andra speciella tillfällen, är presentpapper en populär och rolig papercrafting aktivitet. Med dekorativa detaljer, kan tidningen göra attraktiv inslagning av paket. Papperspåsar kan klä upp och användas för att slå in presenter också. Använda Livsmedelsfärgämnen och mjukpapper, färgglada tie-dye effekter kan skapas. När torkad, blir det ganska imponerande som omslagspapper.

Kort gör är en annan form av Papercraft. Kort av alla slag kan tillverkas från olika papper material. En av de mest populära typer av kort-making Pappersmodeller kallas papper tolerans. Med denna typ av papercrafting, tredimensionella bilder skapas. Med hjälp av olika utskrifter och stansningar är dessa strategiskt lager på ett kort för att skapa den önskade bilden eller intryck. När anses vara "fattig mans konst," decoupage har sedan dess blivit en populär typ av papercrafting. Decoupage Pappersmodeller används ofta för att skapa vackra, dekorativa effekter på möbler och andra föremål. Denna form av papercraft innebär limning av papper cutouts på ett objekt och täcka dem med lack eller lack. Nästan alla typer av papper som kan användas. Objekt kan även åldern för ett större intresse med hjälp av te eller kaffe.

Andra intressanta papercrafting tekniker innefattar marmorering och quilling. Marmorering inbegriper användning av färgat vattenbaserad färg för att skapa marmor effekter på bitar av tjockt, vitt papper. Quilling Pappersmodeller använder tunna pappersark som viks eller rullas för att bilda olika figurer eller bilder. Scrapbooking är också en populär papercrafting verksamhet. Scrapbooking Pappersmodeller kan ta på liknande tole-liknande effekt genom att använda olika utskärningar och andra utsmyckningar för att skapa en 3D-intryck.

Många typer av Pappersmodeller kommer från andra kulturer. Två populära exempel är origami och papier maché. Origami är den japanska konsten att vika papper med hjälp av specialutrustning papper i olika färger och texturer. Många former och objekt kan vara utformad med origami. En annan intressant papercraft av kinesiskt ursprung är papier maché, vilket innebär täcker olika formade objekt med remsor av papper och klistra in.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.