Vad Knitting Supplies behöver jag börja?

Tekniskt sett alla varor som man måste börja stickning är en hjärna, ett par händer, en uppsättning stickor, och en del garn. Detta är ett av skälen till varför stickning är så populär hobby, eftersom de flesta människor har de första två leveranser på sidan och de andra två kan hämtas enkelt och mycket prisvärt sätt. När människor blir bekväm med grunderna, kan de expandera till mer esoteriska stickning leveranser.

Val stickor är faktiskt en ganska komplicerad uppgift. Stickor finns i en mängd stilar. Människor kan välja mellan trä, metall, plast, och mer exotiska material såsom elfenben, med metall ofta ett bra val att börja. Circular stickor, som är lätt för nybörjare att använda, består av två nålar bundna tillsammans med en kabel. Double-pointed nålar har vassa spetsar i båda ändarna, vilket gör dem mycket användbara för vissa projekt, men lite tufft för nybörjare, medan konventionella stickor har poäng i ena änden, och lökar eller knoppar i den andra. Människor bör välja stickor de känner sig mest bekväm med, och de bör inte bandet för mycket över valet, eftersom de kommer säkert att köpa fler stickor i framtiden för olika projekt som de bygger upp sina samlingar av stickning leveranser.

Garn kommer också i en mängd stilar. Kamgarn vikt garn är en av de bästa valen för början stickare, eftersom den är smidig, lätt att arbeta med, och relativt billiga. När man behärska grunderna om kamgarn vikt, kan de arbeta sig upp till nyhet garner och mer exotiska garner. Garnbutik bör ha en rad olika färger finns i kamgarn vikt ull, akryl och bomull, med en organisk alternativ för konsumenter som vill ha dem. Garn kan vara en av de mest kostsamma stickade varor, som stickare tenderar att ekorre bort bra garn som de hittar dem, men ett stort lager av garn kan ge en rad intressanta projekt.

Några andra bra stickning leveranser att omfatta stora klädsel nålar för tucking i ändarna av garn för att avsluta ett projekt, tillsammans med virknålar, som kan användas för efterbehandling och att ta upp och reparera tappade maskor. Söm markörer för stickning i runda är också praktiskt för avancerade projekt, och några stickare också vilja använda ett register, också känd som en maska disk. Register kan användas för att räkna maskor eller rader för komplexa projekt för att säkerställa att Knitter inte förlorar reda på vad han eller hon gör. En stickning väska för transport av varor och projekt är också praktiskt, som är ett par vass sax för garn.

Förutom stickningen leveranser diskuterats ovan, det kan också vara bra att ha ett mönster bok. Ett enkelt projekt som en grundläggande scarf inte kräver ett mönster, men för projekt som filtar, tröjor, och så vidare, många stickare vill använda ett mönster, åtminstone i början. Mönster är formaterade på olika sätt, och många mönster böcker har betyg för att hjälpa stickare avgöra om de har tillräcklig erfarenhet för ett visst projekt, tillsammans med anvisningar om särskilda stygn såsom kablage och spetsar. Stickare som inte har arbetat med mönster innan de skulle öppna ett mönster bok och läsa en testbild för att se om de förstår det att avgöra huruvida ett mönster bokens stil och presentation format är lämpliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.