Hur väljer jag det bästa Cashmere Garn?

alla garnet typer, kashmir utomordentligt uppskattad för sin mjukhet och rika, naturliga färger. Cashmere garn är det perfekta valet när speciella, lyxiga super-mjuka stickade bitar ville varken för Knitter eller att ge bort som gåva. Cashmere garn göra det mjukaste och mest eleganta letar hattar, tröjor, sjalar och mycket mer. Eftersom Cashmere garn är dyrt, se till att du får kvalitet och mjukhet du betalar för genom att ta itu med ett garn butik du litar på. Jämför priser på cashmere garn mellan butiker, men också läsa etiketterna noga för att vara säker på att kvaliteten är den samma eller bättre. Det bästa är om du kan handla personligen att känna på känslan av olika cashmere garn, men om du handlar på nätet, kanske du kan övertyga företaget att skicka några garn prover. Det finns många olika blandningar av kashmir garner. Till exempel, en del har siden lagt till för extra mjukhet. Det är en bra idé att sticka mindre projekt såsom hattar så du kan prova olika kashmir-garn innan stickning större projekt såsom tröjor. På detta sätt blir du mindre risk att bli besvikna efter den kostnad och tid investerat i ett större stick projekt görs med så hög kvalitet garn. Om du arbetar med olika cashmere garn vikter, får du också en idé om vilka nålstorlek du föredrar att få det utseende du vill. Det bästa cashmere garn för tunnare, är silkeslen strumpor ofta greppet eller baby vikt. För super-silky strumpor, prova att använda kashmir garn med silke till. Cashmere tweed fingersättning vikt garn gör ofta det bästa klassiska männens klänning strumpor.

Cashmere get gårdar som ökar djuren för att klippa ut och behandlar sitt hår till garn ofta säljer hög garner kvalitet. Naturliga Cashmere färger varierar från elfenben och taupe till sand och grått. Vackra stickade bitar kan göras från just dessa färger ensam. Naturliga färger kan fungera bäst för en klassisk Keepsake såsom kaschmirtröja.

Vackra handmålade cashmere garn finns också. Många av dessa är flerfärgad, så att resultatet ser kan vara ganska vacker. Det bästa stickbeskrivningar för dessa one-of-a-kind garner kan vara de med minimal maska variationer eftersom färgen kan ge tillräcklig detalj i pjäsen. Till exempel en baby filt stickad i en eller två maskor med handmålade mångfärgade cashmere garn kan göra en fantastisk dusch gåva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.