Hur kan jag sätta upp hyllor i mitt hus?

processen att installera hyllor i ditt hem är inte svårt, men det kräver en del förberedelser. Här är några tips på hur man sätter upp hyllor som hjälper dig att gå igenom processen från början till slut.

För att sätta upp hyllor i ditt hus, är det första du bör göra sammanställa dina verktyg och material. Du behöver hyllor, Precut till längder som du önskar. Parentes för hyllor, ankare väggen och skruvar kommer också att väsentligheter. Så att du kan planera ordentligt för hyllan installation, har en skruvmejsel, penna, måttband och en praktisk nivå. Jobbet kommer också att bli mycket lättare med en stud finder, elektriska detektor och en borrmaskin med en bit som är lite mindre i diameter än skruvarna.

Ditt första steg är att bestämma var du vill hänga på hyllan. Till en examen, kommer detta att dikteras av läget för väggreglar och alla elektriska ledningar i väggen. Det är viktigt att hålen för hyllan parentes är väl långt från alla ledningar. Använd elektriska locator att kontrollera den del av muren för alla ledningar och planera därefter. Om du kan använda stuteriet Finder och upptäcker att en väggarnas är precis där du vill att ett av fästena, det är allt bättre. Om inte, då kan du bara tänker använda väggen ankare för installation av alla konsoler.

Använda pennan lätt markera platsen för hyllan. Ett märke på den plats där du vill placera varje stödja konsolen duger bra. Också, ta en stund och se till att dina märken är alla på samma höjd. Använd den för att kontrollera eventuella avvikelser. Justera vid behov så att när du sätter upp hyllor på konsoler, kommer hyllan vara plant. Observera att om du gör ditt betyg så att de svävar där undersidan av hyllan blir, kommer du inte att tillåta tjockleken på hyllan i justera platsen för parentes. Som din nästa uppgift i processen att sätta upp hyllor, borra ett litet hål i alla dina bracket märken. Medan vissa människor säger att det inte är nödvändigt, kommer det att sätta in ankare på väggen mycket lättare. Knacka försiktigt varje ankare tills det är tätt mot väggen. När ankarna är på plats, säkra fästen på plats med skruvar. För flytande trä parentes, lämna cirka en åttondel av en tum mellan chefen för skruv och ankaret. Skjut fästet över huvudet på skruven och tryck försiktigt men bestämt. Den passar mot väggen bör snug, med fästet på plats. När din parentes är alla på plats, är du redo att sätta upp hyllor på konsoler.

När du sätta upp hyllor på varje uppsättning parentes, använd nivå igen för att leta efter sista minuten avvikelser. Ofta kan det vara helt enkelt en fråga om att trycka ner något på en konsol för att göra hyllan perfekt nivå. När du är nöjd att hyllorna är i nivå, se till hyllan är centrerad hållet på konsoler. Steg tillbaka och se symmetrin är vad du planerat för hyllor. I detta ögonblick har ni lagt upp hyllor i ditt hem och är redo att klä dem med böcker, växter och andra föremål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.