Hur kan jag konvertera en gasspis till Propan?

att konvertera en gasspis som propan, behöver man en sats som utformats speciellt för detta ändamål. Konvertera till propan kan vara nödvändigt när en familj flyttar från ett hem till en annan och de lokala allmännyttiga inte erbjuda naturgas tjänster. Det är enkelt att konvertera en gasspis med propan. Propan tankar kan levereras och installeras nästan var som helst utanför bostad och fyllas på med jämna mellanrum. P

Enkla verktyg behövs för att konvertera en gasspis med propan. En uppsättning skruvmejslar och en skiftnyckel räcker. Nya spisar kommer med ett kit för att konvertera en gasspis med propan. Om husägare inte spara detta kit, en ny ska köpas.

Använda ett kit för att konvertera en gasspis som propan ser den kommer att fungera väl. Naturgas och propan bränna i olika takt, så kontroller behövs för att upprätthålla rätt mängd gas bränns. Mängden gas som levereras till lågan kommer att regleras genom ett färgkodade mynning vid varje brännare, som helt enkelt är en passande storlek för den aktuella typen av gas. När munstycken installeras måste man hitta gas regulator, som finns under kaminen täcka. Det finns ett tak för den gas regulator som måste tas bort och sedan byggs med den motsatta sidan av den gemensamma jordbrukspolitiken. En annan justering göras på de viktigaste brännare röret där det går in i köket. Detta är en annan öppning, som måste vridas medurs med en skiftnyckel tills den inte kan vridas ytterligare. Om det finns en broiler munstycken, måste den justeras på samma sätt.

Nästa ansluter gasledningen till spisen. Om anslutningen är gängade, är det viktigt att använda rör band eller tråd sammansatt för att säkerställa ett nära kroppen. När det gäller skruvförband med stil kottar på de kvinnliga slutar, det är bäst att inte använda tejp eller förening.

När gasen är ansluten, kontrollera om läckage innan försöker köket. Detta görs genom att blanda en lösning av tvål och vatten med? kopp (118 ml) vatten och en droppe maträtt rengöringsmedel. Applicera en liten mängd av lösningen på propan anslutningen. Om bubblor syns bildas i tvål blandning, måste anslutningen vara reseated. Om inga bubblor syns är anslutningen tight. När denna test är klar är det säkert att testa propan spisen och se till att den fungerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.