Hur kan jag göra Skönhetsprodukter hemma?

Om du någonsin har stått i duschen, försökte fonetiskt ljud ut ingredienserna på din förment "naturliga" schampo kan du bli frustrerad av den komplicerade värld av skönhetsprodukter. Många ingredienser i vardagliga kosmetiska och skönhetsprodukter är så invecklad, kan du inte berätta om de kommer från ett djur, en växt, eller ett laboratorium. Lyckligtvis finns det många sätt att göra enkla skönhet i ditt eget hem, där du får kontroll över ingredienserna och vet exakt vad blandningarna innehåller.

Innan du några recept hem skönhet, se till att din hud inte reagerar negativt på ingredienserna. Även om du inte kan vara allergisk mot ingredienserna vid förtäring, är din hud ett känsligt organ och kan reagera på oväntade sätt. För att säkerställa att försök inte leder till utslag, nässelutslag eller andra allergiska reaktioner, testa produkten på ett litet område på huden först, eller kontakta din läkare om allergi tester för att identifiera alla potentiellt skadliga ingredienser.

föll av döda huden med en peeling scrub är ett bra sätt att känna sig extra ren. Exfoliating din kropp kan göra rakning lättare, bidra till och med tans, eller förbereda huden för moisturizing. För ett superenkelt hemma exfolierande scrub, kombinera kvart kopp honung med flera ansenlig matskedar salt. Slathering denna blandning, enkelheten själv, på i duschen gör huden härligt mjuk och mjuk, utan bisarra eller onaturliga ingredienser. Försök inte att använda denna blandning i ansiktet dock, eftersom saltet kan repa känsliga huden.

Ansiktsmasker kan vara det lättaste skönhetsprodukter du kan göra hemma. För fet hud, blanda havregryn med lite vatten och fördelas över huden. Att kunna suga fukt till torr hud, kombinerar en näve mandel, släta helfet yoghurt och honung i mixer och mixa tills slät innan du ansöker. Om du har acne-benägen hud, försöka kombinera krossad ananas med vanlig yoghurt att rensa huden finne bakterier. Med alla dessa masker, fördela blandningen på ansiktet och sedan lägga tillbaka efter 15 minuter, håll en handduk under huvudet för att förhindra masken glider och färgning din soffa eller säng. Om du är en simmare, vet du att klor eller saltvatten kommersiella pooler kan orsaka svåra skador på håret. Ett av de enklaste fixar för post-pool hår tar bara en ingrediens, och bör göras så snart som möjligt efter en simtur. I en mikrovågsugn, värme? cup (2 oz) i olivolja tills varm, ungefär en minut. Stående i duschen, tillämpa värmde oljan genom håret, arbeta in den i ändarna speciellt. Låt oljan i håret för mellan 5-15 minuter innan schamponering ut för starka, mjuka hår.

Beslutsfattande på produkter hemma skönhet ger kemisten i dig att komma ut i det fria. Ta dig tid att lära sig vad naturliga produkter är bra för din hud eller hår typ. Genom att göra skönhetsprodukter hemma, inte bara dig total kontroll av ingredienser, är du också skära ner på användningen av icke-biologiskt nedbrytbara ingredienser och plastförpackningar. Använda hushåll ingredienser på ditt hår och hud kan ge dig en glödande hy, glänsande hår, spara pengar och förbättra miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.