Hur kan jag göra Homemade Playdoh?

Spela deg, även känd som "Playdoh ™," efter den varumärkesskyddade produkt som tillverkas av Hasbro, är en modellering lera avsedd att användas av barn. Det är inte giftig, oftast icke-färgning, och lätt att arbeta med, även om vissa projekt har en tendens att falla sönder, eftersom de torkar ut. Många kommersiella märken spela deg inklusive Play-Doh Brand är lätt tillgängliga i butikerna, men det också möjligt att göra en form av Playdoh ™ hemma, för en bråkdel av kostnaden för kommersiella produkter. Hemgjord spela degen är ganska lätt att göra, och det finns ett antal recept som kan användas.

Homemade versioner av Playdoh ™ delas in i två läger: kokta och råa. Kokt spela deg brukar vara mer följsam och lätt att arbeta med, även om det tar längre tid att göra ordentligt. Råa spela deg är snabb att göra, men det kommer att torka ut snabbt om inte täckas, och det är inte så smidig. I båda fallen kan färg skapas genom att lägga Livsmedelsfärgämnen.

För att göra en grundläggande kokt spela deg, kombinera en kopp mjöl (110 gram), en kopp varmt vatten (237 milliliter), en tesked olja (fem milliliter), två teskedar kaliumbitartrat (sex gram), och? cup salt (72 gram). Cook ingredienserna på medelhög värme tills blandningen har en relativt enhetlig struktur. Vänd ut degen på en disk eller skärbräda och knåda den tills den är slät, dela upp det och lägga Livsmedelsfärgämnen om så önskas. Du kan behöva lägga till mjöl om din Playdoh ™ blandningen envist klibbig.

För en hemmagjord version av Playdoh ™ utan kokning, blanda två koppar vetemjöl (220 gram), en kopp salt (288 gram), en kopp vatten (237 milliliter), och precis tillräckligt med olja för att smörja, vanligen runt en matsked (15 milliliter). Knåda ihop ingredienserna tills de bildar en slät massa, dela och lägga Livsmedelsfärgämnen om så önskas, och täck sedan dess användning. Lagra en fuktig pappershandduk i toppen av behållaren kan bidra till att hålla rå hemmagjord spela deg flexibla.

Homemade Playdoh ™ bör förvaras i hermetiskt tillslutna förpackningar eller förpackade i plast när det inte används. Så småningom kan det mögel eller mögel, varvid det bör kasseras. Även Playdoh ™ är ofta marknadsförs till barn, kan det lika lätt kan användas av vuxna, trots att båda bör vara medveten om att så Playdoh ™ torkar de tenderar att spricka, så att projekten inte kan bli permanent bevaras.

Förresten, ofärgade och unoiled hemgjord spela deg kan användas för att lyfta några fläckar från tapeter, linoleum, räknare och andra hårda ytor. I själva verket var detta vad materialet utformades ursprungligen för!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.