Hur kan jag Återanvändning Grocery Plastic Bags?

finns en ökande oro över användningen av plast livsmedelsbutik påsar, som i många fall inte kan återvinnas. Vissa livsmedelsbutiker kommer att acceptera dem tillbaka för återvinning, men det finns andra sätt, om du inte har ett sådant program, som du kan återanvända plast dagligvaruhandeln påsar, ibland flera gånger, att skära ner på att använda mer. Naturligtvis den enklaste lösningen är att inte använda dem alls. Många livsmedelsbutiker säljer nu återanvändningsbara påsar av tyg eller återvinningsbart material som du bara måste komma ihåg att föra tillbaka till butiken när du handlar.

Först, du kan givetvis återanvända plast livsmedelsbutik påsar genom att föra dem tillbaka till affären nästa gång du handlar. Du kanske kan använda en matkassen flera gånger innan den går sönder och inte längre är användbar. Omväxlande, många föreslå, eftersom de flesta av oss linje våra soptunnor med plastpåsar, att de får bra foder för små soptunnorna. Du kan också återanvända plast livsmedelsbutik påsar för många saker i hemmet. De är perfekta samlare för katt och hund avfall, men du kan bara använda dem en gång för detta ändamål. Du kan ha kvar gamla tidningar i dem, garn till din stickning projekt, barns hantverk material, eller en mängd andra saker i plastpåsar. Täck dina tröjor i dem och knyta dem hårt för att förhindra nattfjärilar från att äta dem under sommarmånaderna, eller skydda växter från nattens isande kyla genom att placera dem på plantorna under frost och fryser.

Väskorna är också lätt att använda utanför hemmet på olika sätt eftersom de är lätta och portabla. Du kan återanvända plast livsmedelsbutik påsar som soppåsar i bilen, för att få camping leveranser på en resa, eller för att bli av med en bebis smutsiga blöjor nästan vart du än går. Ta dem till den närbelägna poolen hålla våta handdukar eller kläder, eller till stranden för att plocka upp skal. Ge dem till barnen för insamling av Halloween godis istället för att köpa en annan väska. Häng dem på dörrarna till barnens rum för tvätt insamling också-förutsatt att de är gamla nog att inte genomföra påsar över deras huvuden-och skicka PE kläder i dem fram och tillbaka till skolan.

Det finns också kreativa sätt att återanvända plast livsmedelsbutik påsar, och vissa människor har vänt sina väskor i konst, eller stadig husgeråd. Ett förslag är att skära påsar i strimlor och reweave eller virka dem i huvudsak två skikt och väskor som kommer att hålla sig väl för flera användningsområden i affären. Mer listig projekt tyder på att smälta påsar tillsammans med förbränning att göra olika poster. Vill vara försiktig med detta förslag. Vid förbränning eller uppvärmning, kan plastpåsar producera giftiga ångor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.