Hur jag Shoot God Wedding Pictures?

Bröllop är oftast vackra händelser, och en av de bästa sättet att minnas dem är att ta en massa bilder. Det finns många enkla sätt att ta bättre bilder bröllop, skapa minnen som varar för evigt. Dessa tips är bra för både bröllopsfotografering professionella och bröllopsgäster som vill ta bra bilder.

Great bröllop bilder börja med förberedelserna. Innan ankomsten till bröllopet, har en idé om vilka bilder du vill komma. Självklara är den första kyssen, första dans och tårta styckning, men det finns flera andra delar av dagen som ska fotograferas. Försök att planera för en blandning av både stående (planerade och ledde) bilder och photojournalistic (inte inneburit) bilder. Samtidigt som bilderna ser bra ut i en ram, desto mer spontana bilderna brukar göra ett bättre jobb med att fånga känslan av bröllopet. vet hur man använder kameran och hur olika inställningar kan påverka resultatet. Practice experimentera med blixt, bländare, ISO (film hastighet) och slutartid före dagen för bröllopet. Var uppmärksam på det naturliga ljuset som redan finns. En av de trevligaste bröllop bilder du kan få av bruden är ett fotografi av hennes nära ett fönster, med hjälp av naturligt ljus för att framhäva hennes drag. Innan du tar ett foto, ta en stund för att leta efter rätade band, blommor hölls i fel vinkel, och andra små detaljer som kan förstöra en bild. Har alla vänd bort från solen eller starkt ljus för att förhindra vindögd, men inte på ett sådant sätt att deras ansikten är skuggad. Också överväga vad som står i bakgrunden av skottet. Bröllop är mycket upptagen händelser, men om ni kommer till skott belyser hecticness av dagen, försök att hitta en tystare plats för att ta bilder.

Experimentera med bilderna. Detta är särskilt effektiva om du använder en digitalkamera. Ta några bilder i sepia, för att ge bilderna ett äldre utseende. Svartvita bilder är ett enkelt sätt att göra även enkla bilder ser professionella ut. Leka med olika vinklar och perspektiv. Ta bilder ner lågt, högt, med ett vidvinkelobjektiv, och på andra sätt som kanske inte direkt uppenbara.

En bra skott är ofta en fråga om uppmärksammande av detaljer, och komma nära. Få en bild av ringar, detaljer av kakan och mjöl, och även ett par av tabellen dekorationer. När du tar mer uppriktig, photojournalistic-typ bröllop bilder, försöka fånga känslan av dagen, inte bara själva evenemanget. Viktigast av allt, tänk på att bruden och brudgummen är ofta alldeles för fixerade vid sin nygift tillstånd att lägga märke till många av dessa mindre detaljer. Dessa bröllop bilder blivit ett ovärderligt sätt att senare titta tillbaka och minnas deras speciella dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.