Hur gör jag en Get Well presentkorg?

En get well presentkorg kan vara mycket varierande och beror på en persons nuvarande sjukdom. Det finns gott om dessa korgar som är färdiga och tillgängliga för försäljning, men de kan i första hand innehålla mat. Självklart kan sådana korgar vara olämplig för personer som återhämtar sig från alla typer av bukkirurgi eller maginfluensa. Å andra sidan, korgar lastad med vissa typer av livsmedel och extra frågor kan vara bra för patienten är av vanlig förkylning, respiratoriska flus eller lunginflammation. Därmed den första regeln för att få en bra presentkorg till en annan person är att betrakta personens sjukdom.

korgar som är inriktade på mat kan vara bra när uppmuntra människor att äta hälsosamt saker igen. För kallt sjuka, kycklingsoppa (antingen på burk eller hemmagjord), tillförsel av hosta droppar i olika smaker, färsk frukt och lite choklad mot hosta kan alla vara bra val. Dem som skapar den bli bra presentkorg kanske också vill ta med några blommor som inte kan höja irritation i näsan, ett uppstoppat djur för barnen, till DVD hålla folk underhållning, pussel böcker, läsa böcker, tidningar, mjukdelar, och alla andra saker som kan ge tröst för den sjuke. Eftersom dessa korgar är att uppmuntra människor att bli frisk, överväga att lägga till en "när väl" gåva. Ett certifikat för en massage eller en tur på bio får incitament att återhämta sig snabbare. Mer omsorgsfullt korgar kan innehålla mjuk bomull plädar, tofflor, te och en mängd andra saker. När maten ska undvika att få en väl presentkorg finns fortfarande gott om valmöjligheter. Återigen, tänk om en "när väl" gåva som ett presentkort. Lägg något annat som kan bidra underhållning eller ett sätt att vara bekväm. Filmer, böcker, tidskrifter, ballonger, blommor, en mjuk badrock, löjlig eller ganska tofflor och andra kan ingå. Andra saker som vissa människor tycker även är doftande lotion eller aromaterapi gåvor, men tänk på att välja dofter som de flesta människor åtnjuter.

A Kid's get well presentkorg kan också fokusera på underhållning dragen, men några mellanmål kan ingå beroende på barnets tillstånd. Målarböcker och pennor eller kritor är utmärkta, liksom sketchpads med färgad eller vanlig pennor. Kid tidskrifter, speciella dvd-skivor eller videoband, uppstoppade djur och bekväma pyjamas kan vara bra val också. Om ett barn på sjukhus, valde pyjamas som har en knapp eller ta öppning, eftersom dessa kan vara lättare att använda om ett barn har intravenös linjer (venösa). Människor som vill skapa dyr korgar kan omfatta handhållna spelkonsoler och videospel också, men dessa är dyra.

Alla typer av få bra presentkorg kan utarbeta eller enkla. Det är också bra att bara ta en bli bra present. Mylar ballonger, en liten uppstoppade djur, blommor, eller en bunt tidningar eller böcker pussel kommer att göra om det inte är dags att skapa en korg. För dem som är mer oroliga tid än pengar, finns premade kommersiella korgar som kan levereras till personer på sjukhus eller hemma, som kan visa sig vara en källa till glädje och inspiration för att bli frisk snart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.