Hur gör jag en Easy Knit Blanket?

En sticka filt är ett av de enklaste objekt för att skapa och gör en bra första projektet för början stickare. Stickning en filt kräver två stora mätare stickor och garn. Ett mätverktyg är en metod för att mäta omkretsen på nålar. Alla nödvändiga material kan köpas från något hantverk eller hobby butik och den totala kostnaden bör vara mindre än $ 15 US dollar (USD).

Stickor finns i en rad olika mätare, från noll till 50. Välj en nål spårvidd mellan 20 och 50 för din filt. Stora gauge-nålar skapa stora maskor som är idealiska för filtar. Besök ditt lokala bibliotek och titta på de olika stickade mönster böcker och tidskrifter. De har bra idéer och tips för färger och intressanta mönster. Det enklaste sättet att göra en sticka filt är att skapa en serie fyrkanter eller längder i alternativa färgade garner. När rutorna är klar, sy ihop dem för att skapa en sticka filt. Välj ett tjockt garn av bomull eller polyester och undvika fancy garn. Köpa allt garnet för ditt projekt på gång, eftersom det finns variationer i skuggan med olika tillverkare och mycket garn.

Besluta om måtten på din sticka filt och stänger mönstret innan du börjar. Det är en bra idé att göra en skala version av din filt på rutat papper. Detta hjälper dig att räkna antalet rader av stickning behövs, och ge dig en god uppfattning om slutresultatet. För att komma igång, sitta ner med din garnnystan på vänster sida och en strumpsticka i varje hand. Skapa den första maska genom att binda en Hangman's knut runt din vänstra strumpsticka. Behåll denna första stygn ganska lös. Upprepa denna procedur för det totala antalet maskor som krävs för varje rad. vill börja stickning, ta höger strumpsticka och sätt in det i den första maskan, nålen i din vänstra hand. Tippen av dina stickor ska nu likna en öppen sax. Ta garnet i höger hand och flytta den till utrymmet mellan spetsarna på två nålar. Dra varvet ner och håll den med din högra hand. Ta nedre nålen över toppen av den övre nålen och släpp maskan från det övre nålen på den nedre.

Denna rörelse kommer att förskjuta maskan från vänster sticka till höger och skapa en ny rad av stickning. Upprepa detta stickning stygn för att avsluta raden. Håll dina garn spänning så enhetlig som möjligt. Försök att hålla maskor löst nog för att filt att andas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.