Hur går jag Om kapning Crown Molding?

Crown profilerna, även kallad välvda vik profilerna, är det dekorativa TRIMs användas för att täcka sömmen där tak och vägg möts i ett rum eller annan typ av struktur. Det finns en mängd olika stilar och mönster att välja på, men om Molding är vanligt eller utveckla, skärning krona Molding kan vara lite knepigt. Detta beror till stor del formen av Crown molding är ganska ohanterlig och eftersom exakta nedskärningar är nödvändiga för en riktig slutprodukt. Med rätt verktyg och en del planering kan dock ordentligt skär crown molding göras! kan många olika typer av sågar användas för att skära Crown molding men Geringssåg är förmodligen det bästa och enklaste sättet att minska molding korrekt. Du kan antingen använda en effekt Geringssåg eller en hand miter låda. När du väljer din såg, bör du överväga att bredden på din molding att avgöra om du såg kommer att kunna sträcka sig längre än bredden på molding. Observera dock att när den kopplas till en 45-graders vinkel, det högsta Molding bredd som kan rymmas är förkortas väsentligt. Den första regeln att följa i styckningen Crown molding är att mäta väggen så noggrant som möjligt och sedan mäta Molding bitar lika omsorgsfullt. Det finns inget värre än att dra ner Crown molding bara lite för kort. Eftersom du inte kan förlänga Molding efter styckning det alltför kort, är det generellt sett bättre att väga tyngst att skära av Molding alltför länge och sedan sakta rakar bort några av längden för att skapa den bästa passformen.

Nästa viktiga sak att göra när du klipper Crown molding är att ordentligt sätta lister mot sågen. Muren sidan kant Molding bör stadigt tryckt mot baksidan staketet av sågen och taket sidokanten av kronan Molding bör ställas mot det såg bas. Sakna Molding ordentligt monterad på sågen kan resultera i nedskärningar som inte är korrekt justerade. Efter att ha någon som hjälper dig att hålla Molding kan bidra till att du har Molding rätt ställd mot sågen. det ska du göra omsorgsfulla, raka snitt, att se till att Molding blir sittande mot sågens staketet hela processen. För hörn, bör avslutas skäras på motsatta 45-graders vinkel så att bitarna riktigt passar ihop. Ibland drar ut på de nedskärningar och visualisera hur Molding passar i stället bidrar till att förhindra dig från att skära Crown molding i fel riktning eller på fel ände. Om möjligt, bör längden på kronan molding täcker hela längden på väggen i ett stycke. Om din vägg är för lång, kan detta inte vara möjligt, antingen på grund molding remsor säljs inte i så långa bitar eller för att försöka förvalta dessa långa stycken blir alltför omfattande. Om så är fallet kan du använda mer än en bit molding till rad en vägg. Det finns många sätt att skapa det gemensamma mellan två stycken lister längs ena väggen, de scarf gemensam , där de två bitar är justerade i 45 graders vinkel, är i regel att föredra eftersom det är bättre på att gömma limmet linjen mellan de två bitar. När du är klar med att klippa krona Molding du kan börja installera dina pjäser. Enkel Crown molding fästs på plats med små spikar och limmas ihop i skarvarna. Mer komplicerade Crown molding mönster kan bestå av flera bitar fogas till en kvadrat spikning remsa som passar in i sömmen där tak och vägg möts. Du kan borra pilot hål i Molding om uppdelningen är ett potentiellt problem. Mål naglar kan sedan användas för att spika bitarna till väggreglar.

Innan du börjar skära crown molding du kanske vill få lite skrot molding att öva din styckning tekniker. Du kan även besöka din lokala butik hemhantverks att se om de erbjuder några kliniker på bruket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.