Vilka typer av hantverk kan jag göra med kottar?

Hantverk med kottar kan bli en rolig aktivitet för människor i alla åldrar, och i vissa regioner i världen där tallarna är rikligt, de är också mycket låg kostnad. Flera olika projekt från campy till elegant kan genomföras med kottar, som har en distinkt form som lämpar sig väl för hantverk projekt. Över hela världen, människor gör hantverk med kottar på vintern, med vissa nationer som specialiserat sig på unika kotte hantverk. Överväga att göra hantverk med kottar en årlig tradition familjesemester, med hantverk projekt från tidigare år för att dekorera ditt hem för vintern. En kotte är den kvinnliga fruktbildningen kroppen av en tall. Om befruktas, en kotte kommer att utgöra frön som kommer att släppas växa till nya träd. Den distinkta mer mångfacetterade konisk form av kotte är väl utformade för att denna ansökan, så frön för att släppa av när de är redo. Hantverk med kottar dra fördel av det faktum att alla barrträd form kottar att distribuera utsäde, vilket innebär att du kan hitta dem i en mängd former, storlekar och konfigurationer.

Seasonal hantverk med kottar inkluderar träd dekorationer. Kottar kan användas för att göra ett träd topper, eller uppträdda tillsammans och draperad runt trädet, om de är små. Kottar kan användas slätt för dessa farkoster projekt, eller dekorerad med glitter, färg eller lack. Om du väljer att damm dina kottar i glitter, kan du överväga att tillämpa ett spray lim för att hålla glitter från spridningen.

kottar kan också användas för att göra fågelholkar. Hantverk med kottar ge gåvor rolig semester, och fågelholkar kan vara fylld med godsaker för att locka flera olika arter. Packa en kotte med hirs att locka duvor och Juncos, eller använda talg att dra hackspettar, gärdsmygar, rödhake, sångare och praktfinkar. Finkar, kardinaler och Grönspättorna alla njuta solros. En blandning av fåglar, innehåller en mängd frön i din fågelbordet. Du kan ta med påsar av utsäde för att fylla på fågelbordet också.

Hantverk med kottar kan användas för hushållsändamål dekorera projekt också. Djur kan göras av kottar och dekorerat med olika objekt. Gör en kotte daghem med olika kottar att lägga dimension. Prova att använda andra delar av träd som ekollon och torkade blad för att skapa intressanta hantverk bildskärmar, eller göra en krans av kottar för dörren. Om du bygga en stabil krans kan du återanvända det under de kommande åren.

barn ofta tycker om att göra hantverk med kottar, eftersom de kräver inga farliga verktyg, lim, eller lösningsmedel. För en verksamhet på ett ferieläger parterna överväga att leverera ett bord med kottar, konstruktion papper, rengöringsmedel pipa och andra verktyg farkoster. Om du lägger ut färg, glitter, eller lim, täcka tabellen i plast först för enkel sanering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.