Vilka typer av Paint är bra för barn att använda?

tänker om olika typer av färg att använda med barn, finns det flera saker att tänka på:

  • barnets önskemål och utvecklingsnivå
  • de resurser som finns i målningen område
  • sanering, och
  • vilka typer av färg för barn

Barnets önskemål och utvecklingsnivå kan hjälpa dig att avgöra om du vill använda färg som används med deras händer, eller färg som appliceras med en borste eller en flaska eller ett rör. De tillgängliga resurserna kommer att hjälpa dig att avgöra om barnet behöver färg som fungerar bra på bänken, på papper placeras platt, på ett staffli, papper eller tejpade på en vägg. Städa efter målning kan vara allt från att locken igen rören med att tvätta alla närliggande ytor och behovet av ett bad, så de omständigheter som kan hjälpa dig att avgöra vad som fungerar bäst för dig. Och vilka typer av färg för barn omfattar huvudsakligen finger färg, tempera, akvarell, och specialiserade produkter, som du kan matcha till barn och tillfälle.

Typer färg för att matcha dina barn
Många yngre barn börjar måla sina upplevelser med en giftfri finger färg. Det finns särskilda finger målning gör att du kan köpa, eftersom detta är en typ av färg som barn ofta använder, men du kan också göra finger måla hemma. De olika uppsättningarna kommer med ett bestruket papper, och detta dokument kan också köpas separat, men fingret målning kan också äga rum på ett kök bänkskivan gjord av Formica ®, till exempel.

Tempera färger finns i både pulver och premixed färger, så lätt att ställa upp på ena sidan och en hög grad av kontroll å den andra. Eftersom de är tvättbara, sanering är upp tid minimeras. Tempera färg är en typ som ofta används i skolorna. Tempera färger är karakteristiskt appliceras med pensel och har ljusa färger.

Watercolors kommer i fem formulär som du kan finna intressant. Den första är en bok med pre-drawn bilder och pigment inbäddade i sidorna. Borsta sidorna med en pensel doppad i vatten lyfter fram det pigment, som stannar på sidan. Detta är en av de typer av färg som möjliggör mycket snabb uppsättning och sanering, men det finns inte mycket kreativitet innebär för barnet.

De andra fyra typer av akvarell färg kommer i pannor och rör, kritor och pennor. De kan tillämpas på olika typer av papper för olika effekter och papperet kan vara våt eller torr. Wet borstar och svampar kan användas efter det vattenfärg har tillämpats för att skapa fler effekter. Eftersom dessa typer av färg som används av professionella konstnärer, ett barn börjar lära akvarell teknik kan hålla det enkelt och bara ha roligt eller inleda en karriär eller en hobby som varar livet ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.