Vilka tillbehör behöver jag för att blomma förmedling?

Om du älskar att dekorera ditt hem med blommor buketter, lära sig grunderna i blomma förmedling är ett smart drag. Du kommer att kunna skapa din egen centerpieces och arrangemang med en minimal mängd av tid och ansträngning. En av de största fördelarna är att du även kan spara en bunt genom att undvika att tjänster av en florist!

Förbrukningsmaterial för blomma förmedling kan köpas på varje fartyg butik. De flesta båtar butiker har också böcker med blommiga arrangemang idéer, tips och tekniker. Om du letar efter personlig undervisning i konsten att blomma förmedling, kan du be AFFÄRSBITRÄDE om klasser finns i ditt område.

Floral skum är en av de viktigaste leveranser för blomma förmedling, eftersom det hjälper till att hålla arrangemanget på plats. Floral skum kapas med en sågtandad kniv för att passa storleken på din behållare. Det finns många olika sorters blommor skum dock, så det är viktigt att veta vilken typ är rätt för ditt projekt. Vattenhållande blommor skum, ibland kallas oas skum, är idealisk för att arbeta med färska blommor eftersom den håller fukt mycket bra. Desert skum eller skumplast är ett bättre val för siden blomma förmedling.

Vattentät tejp är ett generellt lim som används i blommig ordna att hålla blommiga skum på plats. Detta band, allmänt tillgänglig i vitt, grönt och tydlig sorter är tryckkänslig. Om de följs av en torr yta, kommer vattentät bandet klibbar fast glas, trä, plast, keramik och vaser metall eller containrar.

Pan smälta lim krukor du ska smälta små lim pellets för att använda som ett starkt lim för blomma förmedling. Detta är särskilt användbart om du gör en stor silke arrangemang och behöver fast säkra ändarna av blommor i blomsterprakten skum. Men om du inte kan hitta pan smälta lim eller du helt enkelt försöker spara pengar, en hög kvalitet låg temperatur limpistol kommer att vara en acceptabel ersättning. Om du planerar att göra corsages är boutonnières, eller Floral headpieces, blommig stam tejp ett bra utbud för blomma förmedling. Detta band är starka, men mycket flexibel. Klistret aktiveras när bandet ligger utsträckt. Dessutom är blommig stam tejp också ett utmärkt sätt att förlänga och förstärka stjälkar.

blomsterarrangemangen används för bröllop, baby duschar och andra speciella tillfällen innefattar ofta ljus som en del av konstruktionen. För att göra denna typ av arrangemang, behöver du vattentät lera att användas som bindemedel för ljusstakar och andra tredimensionella accenter i ditt arrangemang. Det är dock viktigt att komma ihåg att leran inte kommer att hålla korrekt om grunden för ditt arrangemang är inte helt torr och fri från damm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.