Vilka olika typer av handgjorda smycken?

Handgjorda smycken kan vara någon form av smycken, så länge det är gjort för hand i stället maskin skapats från ett formulär. Vanligtvis handgjorda smycken är ganska mycket dyrare än formbaserade smycken, även om det är möjligt att hitta handgjorda smycken från andra länder att det är ytterst prisvärd, ofta ännu billigare än lokala massproducerade smycken. För hem smycken gör dock de flesta fokuserar på enklare typer av smycken, såsom beading.

pärlarbete är ett av de enklaste typerna av handgjorda smycken, eftersom mycket av det svåra arbetet är redan gjort, och du kan göra det utan några speciella maskiner. Faktum pärlstav handgjorda smycken är enkel nog att du kan lära dig hur man gör det, och experimentera med egna konstruktioner i ingen tid alls. Det är idealiskt för både yngre guldsmeder och äldre juvelerare, och för nybörjare och experten. En enkel bit av handgjorda smycken kan göras på detta sätt under en kort tid, vilket gör den idealisk för sista-minuten-presenter eller en hobby för att få in lite extra pengar. Till att börja med, du behöver för att få lite grundläggande utrustning. Du kommer att ha lite tråd att sätta pärlor på och en nål för att hjälpa dig att placera dem. Ett bra urval av olika storlek nålar är en liten investering till att börja med, och kan bidra till att minska ett antal potentiella huvudvärk. Se till att få snöre som är stark nog att det inte blir lätt sönder, helst en tråd som Nymo som är gjorda speciellt för att göra handgjorda smycken. En bit av vax för att bestryka tråden kommer att bidra till att göra projektet lättare också, och en trevlig fall för dina pärlor att hålla dem organiserade och en filt av något slag för att arbeta på att avsluta din grundsatsen.

Därefter måste du välja dina pärlor. Tills du har en bra idé vad du vill, du vill gå till en verklig pärla butik, så du kan hantera pärlorna och se vad de har att erbjuda. Många bead butiker kommer också att ge utrymme för att arbeta, och till och med gratis workshops ibland. Till att börja med, börja med pärlor som inte är mindre än 11 /0, som någonting mindre än det kommer bara vara en huvudvärk, och kan hindra dig till den punkt där du vill stanna beading. Om du har bemästrat göra enkla handgjorda smycken med beading tekniker, kanske du vill flytta på lite. Nästa logiska steg är att göra smycken med färdigskurna och pre-uttråkad stenar, men att använda silvertråd för att hålla dem i stället för tråd. Du kan hitta ett brett sortiment av förtillverkade resultaten, av alla slags material, som kan hjälpa dig att enkelt göra professionella örhängen och halsband i ingen tid alls. Du vill lägga en bra uppsättning med tång till din utrustning vid denna tidpunkt, helst speciella beading tång, crimpers och fräsar, såsom de formulerats inte skada den mjuka metaller som ofta används för att skapa handgjorda smycken.

Slutligen, om du har flyttat på än genom att använda förtillverkade resultat, kan du börja göra dina egna resultat, och att ställa stenar själv. Det finns ett antal olika tekniker för detta, men det tenderar att vara tillräckligt komplicerat att du inte bara vill lära sig på egen hand. De flesta städer har enstaka lektioner på en högskola eller Art Center, som kan lära dig grunderna i förlorat vax gjutning, inställning och metallbearbetning med värme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.