Vilka är fördelarna med hängande Ljus?

inredare och konsumenter vänder sig till hängande belysning i nästan vilken stil i hemmet eller på kontoret. Normalt hem byggare lägg ofta ett tak armatur i mitten av ett rum och kalla det klart. Hänge ljus kan bidra till att bryta monotonin med stil, och en av de bästa sakerna med dem är de inte lämnar ett "fotavtryck" eller tar upp värdefull plats bordsskiva. Detta gör dom perfekta armaturen över diskhon för att diska, eller över ett badrum fåfänga där till rymden är minimal, men det ljus som behövs för uppgiften fortfarande är så viktigt.

Tänk berlocker som ger en större pool av ljus också, eftersom det ofta är ljus riktat nedåt, lysande ett större område. Oftast betraktas som uppgift belysning, hängande lampor ger en rimlig storlek tvätt av ljus för att äta, som arbetar vid ett skrivbord, eller spela biljard. En annan viktig egenskap för större bostäder är att hänge belysning kan användas för att överbrygga högt i tak. Eftersom armaturen är normalt in genom ett rep, kan berlocker hängas i en stor foajé med en 20-fots tak och inte bara göra ljuset mer tillgängligt, men det ger ljus down , där gästerna är. Generellt Men är hängande lampor hängde från 32 till 40-inches över arbetsytan.

Traditionellt hängande belysning var tänkt enbart som samtida belysning, men idag finns det inverterade hängen som skulle passa in med klassiska möbler och inredning anstår Queen Anne till Louis XIV. Designers ser att använda hängsmycken i grupperingar också och de kan välja att hänga tre hängsmycke ljus över en bardisk att lägga till en punch färg på en annars trist område.

människor ofta känner sig mer bekväma med hängande belysning eftersom det är mjukt, som en dekorativ rampljuset, men inte lika hårda. Med färgat glas nyanser du kan spegla ett sken på både föremål och människor. Och de olika pendel storlekar, från ett vinglas medelstora ljus till en gigantisk vertikal skugga innebär att du kan skulptera området ovanför precis som om det var konst. Plus, hängande lampor hjälpa till att dela upp utrymmet i ett stort rum genom att skapa flera uppgiftsområden. Till exempel kan ett stort rum har hängen över matbordet, i en bar, och igen, över ett skrivbord eller dator hörn. Och hängande belysning kommer ofta i satser för att samordna fint.

Så från armaturer som ser cool som otherworldly satelliter, till den gamla skolan Tiffany nyanser med fjärilar, Murano glas, eller ens gamla värld lanternor stil, hängande belysning kan göra en uppdaterad redogörelse i nästan alla inredningar. Och det är valfria låt belysningssystem för hängen som bidrar till att rymma en större vidd av rymden. Seden utseende som hängsmycken tillhandahåller kan fås till ett rimligt pris punkt också, i de flesta fall inte kosta mer än en traditionell lampa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.