Vilka är de olika typerna av afghanska Mönster?

Det finns många olika typer av afghanska mönster finns för både stickning och virkning. Intressanta mönster för att afghaner, eller filtar, kan hittas på Internet eller i lokala hantverk och butiker garn. Dessa mönster kan erbjudas för att köpa eller använda gratis och kan vara lätt eller svårt att sticka eller virka. Några bollar av garn kan inkludera en afghansk mönster på omslaget. Afghan mönster kan skapa en färg, ett stygn blick eller en filt med många stygn och färger. En annan typ av afghanska mönster är för filtar gjorda av bitar i stället för filt är sytt i ett stycke. Några av trikå generellt mönster är för långa paneler som sys ihop för att bilda den afghanska. Afghan mönster av rutor som skapas och sedan sytt är populära, eftersom de gör bekväma båtar projekt som reser eller arbetar på sådana platser som en läkares väntrum. Trikå afghaner som görs från flera rutor låta konsthantverkare att öva nya maskor utan att ruinera hela det afghanska, för om en kvadrat är inte sys ordentligt, kan det göras om innan den sys in den färdiga filten.

Like lapptäcke täcken, kan torgen i Afghanistan göras från överblivna material. Lacy afghanska torg bestående av olika färgkombinationer av garn kallas mormors torg virka. Stickad afghanska torg kan göras Lacy eller fast mönster stygn. Stickad rutor kan placeras som diamanter i den färdiga afghanska mönster. Några stickade afghanska mönster är för en afghansk består av trianglar, som är halv kvadrat. Både stickade och virkade afghaner kan utnyttjas på ett huvudsakliga stygn. Det finns många sticka och virka afghanska mönster som kräver täcket som skall göras i en söm och sedan broderad med garn ovanpå för att skapa blommor eller andra mönster. Denna teknik kallas dubblett broderier, eftersom tanken är att brodera maskor på afghaner som är mycket lik den enda som används stygn. I virka, är det afghanska görs i ett enda virka stygn och broderi sker i korsstygn på topp. I stickning, är den afghanska genom stickning en rad och porlande nästa att skapa slätst stygn innan V-formade maskor sedan arbetat på topp. Ett annat sätt att skapa grafiska mönster på afghaner att sticka eller virka är att använda den enda maska-metoden, men i stället brodera den färdiga afghanska, varje söm har arbetat för att bilda design som den afghanska håller på att sys . Ett diagram med diagrammet mönstret ingår i dessa typer av sticka och virka mönster afghan. De afghanska konstruktioner kan innefatta djurmotiv, utarbeta blommönster eller många andra dekorativa möjligheter.

afghanska mönster kan innehålla instruktioner för spetsiga, rundade eller fransade kanter. Afghansk mönster kan utformas i pastellfärger, starka färger eller neutrala färger. Sommar afghaner är gjorda i bomull och tunt garn, medan vintern typer kan broderat i skrymmande vikt garn. Baby storlek afghanska mönster är populära i dag i både klassiska pasteller och ljusa, grafisk design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.