Vilka är de bästa tipsen för att installera en diskbänksskåpet?

En diskbänksskåpet är ett mycket användbart komplement till alla badrum. Skåpet förvandlar slösat utrymme under sjunka in extra lagringsutrymme. När du installerar en diskbänksskåpet, det finns fyra saker att tänka på: typ av handfat, kompatibel skåp, kostnader och svårighetsgrad. Alla fyra punkterna har en direkt inverkan på framgången för denna typ av projekt. Det finns två typer av sänkor: över berget och fristående. En alltför montera bathroom sink sitter inne i en bänk eller diskbänksskåpet. Denna typ av diskbänk finns i en mängd former, storlekar och stilar. En fristående diskbänk har en bas som är fastsatt i golvet för att ge stabilitet. Sink skåp är avsedda för över berget badrum sänkor. Det finns en mängd olika skåp storlekar, stilar och mönster finns för att tillmötesgå dina behov. För att hitta en kompatibel skåp, mäta diametern på diskbänken strömbrytaren, det utrymme som krävs för backsplash och djupet av bänkskivan. Bredden på skåpet är baserad på bredden av diskhon. När du tittar på sjunka former och stilar, titta på undersidan. Ta del av hur hårdvaran är ordnad, eftersom detta har en inverkan på stil diskbänksskåpet som du kan välja. Kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme för hela djup några lådor diskbänksskåpet och säkerställa tillgång till de främsta vattenkranen hålls tydlig.

Kostnaderna för en diskbänksskåpet varierar från $ 50 till $ 500 US Dollars ( USD). Titta på olika stilar och modeller för idéer. Alltid inspektera insidan av skåpet för att säkerställa att det finns tillräckligt med lagringsutrymme tillgänglig. För att bestämma nivån på svårigheten med diskbänksskåpet installation, titta på storleken på disken, och räkna antalet lådor. Ju fler lådor, desto hårdare projektet. Ett enkelt skåp med öppna ytor är lättast att installera. Fancy skåp med flera lådor är mer komplicerade och tidskrävande att installera. När du installerar skåpet, är det första steget att ta bort den gamla diskhon. Koppla vatten, avlopp, och ta bort kranar. Dra diskhon upp och lägg den åt sidan. När diskhon är ur vägen, börjar monteringen av diskbänksskåpet. När basen är klar, flytta in den i badrummet, direkt nedanför där diskhon ska sitta. Säkra skåpet till golv och vägg. Se till att centrera skåpet.

Ta dig tid att kontrollera installationen med en timmermans nivå. Detta verktyg används för att se till att ytan är platt och perfekt nivå. Att justera höjden på skåpet, lägga till eller ta bort material från toppen av skåpet, där diskhon ska sitta. Denna typ av anpassning är osynlig när diskhon installeras.

Installera sjunka in i skåpet och sätt tillbaka vattnet. Kontrollera lådor och andra funktioner i skåpet för att se alla fungerar som förväntat. Säkra sjunka till skåpet och testa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.