Vilka är de bästa tipsen för Bedroom Decorating?

Decorating ett sovrum är inte så svårt som många försöker göra uppgiften. Det finns i huvudsak tre frågor att lösa. När dessa tre decorating idéer eller frågor beaktas i tillräcklig grad, kommer rummet börjar lätt att komma samman. Om du inte vet hur man ska gå vidare med ditt sovrum decorating projektet, ge denna grundläggande formel ett försök.

Ditt första viktig punkt med effektiva sovrum utsmyckning är att ta upp frågan om funktionen. Alltför ofta folk försöker att göra ett sovrum till ett mini-vardagsrum snarare än en plats att bosätta sig i och njuta av välbehövlig vila. Håll ögonen utbildade på denna centrala funktion, och bannlysa alla element som kan störa din sömn. Detta innebär att hålla TV, datorer och andra distraktioner ute i rymden. Om ett element bidrar inte sova, har den ingen plats i rummet.

Funktionen kommer även att påverka valet av möbler och tillbehör för utrymmet. Om två barn ska bo på rummet, kan du finna det nödvändigt att använda våningssäng i syfte att på bästa sätt använda tillgängliga golvytan. För en vuxen som arbetar nätter, utrusta fönstren med draperier som blockerar solljuset och även dämpa yttre ljud kommer att bli ett måste. Om inte ditt sovrum utsmyckning gör rummet praktisk att använda, det spelar ingen större roll hur slående inredningen råkar vara, eller om utrymmet ser passar för en tidning täcke.

Inom den allmänna kategorin funktion, också överväga praktiska frågor som en madrass som är bekvämt men också ger kroppen det stöd den behöver. Detta minimerar risken för att vakna med en värkande rygg eller nacke. Ditt val av strö skall också vara praktisk när det gäller att hålla dig varm på natten, men inte för varmt. Om du bor i ett klimat där tjocka snuttefiltar är för mycket under insomningstid, gå med en enkel överkast istället. Du kan alltid lägga filtar vid behov.

Under verkar funktion, vill du också att uppmärksamma skala. Alltför ofta människor väljer att köpa sängar och andra större möbler som är för stora för ett sovrum. Även utformningen av den överdimensionerade möbler kan vara ganska attraktiv, kommer det att se hemskt när inklämda i ett litet sovrum. Möbler som är slut i skala för utrymmet gör det också svårt att flytta runt i rummet fritt och därmed skada funktion sovrummet. Se alltid till att dina val kommer att passa in i rummet på ett likartat sätt och inte tvinga dig att vända åt sidan för att klämma in mellan byrån och foten av sängen för att nå fönstret. Den tredje avgörande faktor i sovrummet dekorera har att göra med färg. Medan du kan njuta av varma färger, kom ihåg att en av anledningarna du gillar röda, apelsiner och gröna neon är att dessa typer av färger stimulerar dig. Om ditt mål är att få sova, behöver du inte stimulans. Gå med dämpade eller kalla färger i sovrummet, eftersom de tenderar att uppmuntra dig till ro och vara tyst. Lugnande färgpaletten är nästan lika viktig som en bekväm madrass och rätt mängd strö för att hålla dig varm medan du sover.

Genom att hålla funktion, färg och skala i åtanke när du deltar i sovrummet utsmyckning, är det möjligt att komma med ett rum design som fungerar för nästan vem som helst. Du kommer att välja rätt sovrumsmöbler för en vuxen eller barnens sovrum design, och göra det utrymme i allt den kan vara. Ta dig tid, bedöma dina behov och sedan till jobbet. Oavsett decorating från början eller redecorating ett sovrum, kommer du att hitta saker samlas mycket snabbare när du följer denna grundläggande inredning formel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.