Vilka är de bästa sätten att rensa upp Sander Dust?

Sander damm kan falla till golvet och samla på möbler, väggar och tillbehör rum. Vare hand slipning eller maskin slipning, kan dammet vara svårt att rengöra. Om beredningen misslyckats eller ingen plast lades ut för att fånga damm, rengöring kan ta flera steg och möjligen dagar svepande, dammsugning och damning. Det är viktigt att notera att driftstryck från stora sandning jobb kan samla i hemmet luften och filter ugnen. Dessa filter kan behöva bytas dagligen tills slipning jobb är slutfört. Den första försvarslinjen mot damm ackumulering beredning. Ta bort alla onödiga objekt från ett rum innan slipning jobbet startas att minska antalet ytor som kräver sanering och stoftavskiljning. Stora möbler och golv kan täckas med plast för att påskynda reningsprocessen. När du tar bort damm från tyg, kommer märkningen att ge särskilda instruktioner om användningen av flytande rengöringsmedel för att avlägsna sådana marker och fläckar. Huvuddelen av damm kan vanligtvis tas bort med en dammsugare. Filter på vakuum kan behöva städas flera gånger för att ta bort fint damm. Om fina partiklar av driftstryck är kvar på posten efter dammsugning, kan tyget tvättas i tvättmaskin, om råd på etiketten. Större tyg bitar, som möbler, kan kräva professionell rengöring.

Rengöring Sander damm från golv kan innebära en process i tre steg. Det kan börja med svepande merparten av dammet i stora högar och göra sig av med skräp i soppåsar. När stora delar har tagits bort, en dammsugare kan användas för att avlägsna de återstående driftstryck. Det sista steget innebär att skölja golvet med en mopp och kan innefatta flera sköljningar för att avlägsna de finaste dammpartiklar. Väggarna täckta med driftstryck kan rengöras med samma metod.

Sopspån kan också användas för att avlägsna damm från golv. Dessa kan köpas med en sand bas eller utan. Sanden-baserade svepande sammansatta bör endast användas på rågolv, för att förhindra repor. Den sandless svepande förening kan användas på färdiga golv innehålla damm för enkel hantering. Svepande förening är färgstark som ett visuellt stöd.

Det finns Dammfri Sanders, Sanders vakuum och verktyg Sander finns för att minska mängden uppkommet damm på golv, väggar, och tyger. Även dessa verktyg inte kan eliminera behovet av rengöring efter slipning, bör de minska mängden damm. Öppna fönster och dörrar på utsidan under damm sanering bör undvikas eftersom luftströmmen kan sprida damm utanför centrala läge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.