Vad finns olika metoder för torkning av blommor?

Det finns två grundläggande metoder för att torka blommor: luft-torkning och pressning. En teknik kan vara bättre än den andra, beroende på hur torra blommorna kommer att användas: många konsthantverkare, till exempel vill använda pressade blommor i papper och kartong göra. Torkade blommor för dekorativa användning i hemmet är ofta lufttorkas så att de behåller sin tredimensionella form. Överväg behov av projektet när beslut fattas som blommar torkningsmetod att använda, liksom dina tillgängliga arbetsytan och säsongen. Blommor gör luften inte torrt bra i fuktigt väder, men de kan vara press-dried året runt.

lufttorkning blommor är relativt lätt att göra, även om några blommor bättre ta till denna teknik än andra. Om du planerar att torka blommor genom lufttorkning dem, leta efter blommor utan en massa fukt som har fast, distinkta former, ljusa färger, och rika dofter. Om du är osäker på huruvida en blomma torkar väl, leta efter exempel på det i en torkad form. Seed huvuden, Yarrow, Amaranth, strawflowers, blåklinten och lavendel alla lufttorka bra. Knyt en blombukett löst tillsammans, trim bottnarna av stjälkar, och hänga dem upp och ner, i ett svalt och torrt. Förvara blommorna i solen, och se till att stänga av gäng emellanåt för att se till att blommorna torkar jämnt. När den torra blommor VECKIG vid beröring, de är torra och klara för användning. En relation av lufttorkning är torkmedel torkning, en användbar teknik för blommor som inte lufttorka bra. Den vanligaste torkmedel är sand, men även andra kommersiella produkter säljs specifikt torka blommor med. Torka blommor med torkmedel teknik, fastställa ett skikt av torkmedel i en låda placerar blommor på den och sikta försiktigt torkmedlet över blommorna tills de täcks. Förvara lådan i en varm, torr plats i två veckor innan försiktigt dra torkade blommor ut.

att torka blommor genom att trycka på dem, kan du antingen använda en tung bok eller en blomma på. En tung bok som en ordbok är ett utmärkt val, så länge du interfoliera det med skyddande papper för att förhindra att boken från att vara färgade. Kommersiella blomma pressar finns också tillgängliga och relativt billiga. Trycka blommor, placera dem omsorgsfullt inuti din press val och stänga den, tillbaka i ungefär en vecka för att ta bort den torkade, pressade blommor, som kommer att vara platta och PAPPERS vid beröring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.