Vad finns olika metoder för Bindande en söm?

När du är klar med ett sy projekt som du kanske vill binda sömmen. Bindande en söm kan vara viktig för en mängd olika anledningar, till vilka den viktigaste är bifoga en rå kant eller söm. Bifoga en rå kant eller söm kan vara till nytta inte bara av estetiska skäl, utan för att hindra tyget från Unraveling i tvätten. Bindning en söm är också ett bra sätt att lägga till dekoration till ditt projekt. Det finns tre huvudsakliga metoder för bindning en söm-snedremsor, franska bindande, och rörledningar. Innan du börjar bindande en söm, ska du maska löst det råa kanterna cirka 3 /4 av en tum (1. 9 cm) från kanten för att stabilisera tyg. Denna teknik kallas även stanna sömnad.

snedremsor eller Single-Fold Binding: Den kanske mest grundläggande metoden för bindande en söm är bias metod. Här är en remsa tyg skära på partiskhet med en bredd som är fyra gånger bredden det färdiga bandet kommer att vara. Kanterna är sedan viks inåt för att möta vecket som tidigare gjordes, och sedan pressas platt igen. Detta ger en lång bit tyg med fyra lika delar. Att bindande band placeras sedan att täcka söm av projektet, och sys på plats. Beroende på ditt projekt, kan du kanske till maskin sy bindande band på plats eller också kan behöva hand sydda med en slip stygn.

franska Bindande eller dubbel-Fold Binding: är en annan metod för bindning en söm som kallas den franska eller dubbel-faldig metod. Bindande en söm på detta sätt krävs en bindande remsa som är sex gånger större än den önskade färdiga bredd. Det band vikas på mitten, på längden, med de färdiga sidorna riktad utåt och sedan pressas platt. Den bias Metoden är sedan följs. I verkligheten ger den franska metoden för bindande en söm ett extra lager av tyg till bindande band för att lägga styrka och hållbarhet.

Rörledningar:

Bindande en söm till mer dekorativa skäl kan göras med rörsystem. Rörsystem band kan köpas redan gjort, då man bara måste sy fast den på sömmar och kanter på din slutprodukt, eller så kan du göra det själv. Göra rörledningar, du behöver bara följa den franska eller bias metod för bindning en söm och lägga en sladd av rör i mitten veck. Sedan avslutade rörsystemet band fästs på ditt projekt. Sy rörsystemet på slutprodukten bör ske så nära sladden som möjligt för att se till att sladden är sitter stadigt på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.