Vad bör jag veta om installation Flagstone?

Installera TROTTOARSTEN är ett utmärkt sätt att förbättra landskapet. Detta är vanligtvis uppnås genom att installera TROTTOARSTEN promenader eller uteplatser. Flagstone plattor skärs i oregelbundna flagg-liknande former, därav namnet. Plattor är extremt mångsidiga, och finns i olika tjocklekar, från omkring 1? 2 inches (3,81 till 5,08 cm) och färger. Olika typer av sten används också för att göra plattor, inklusive Bluestone, sandsten och kalksten.

Flagstone kan passa in i många landskap konstruktioner, inklusive formell landskapsplanering hem uppbyggnad samt informella mönster. Denna mångsidighet gör installera TROTTOARSTEN ett bra alternativ till natursten eller betong. Olika typer av TROTTOARSTEN absorberar vatten annorlunda också. Detta är en viktig aspekt när man väljer TROTTOARSTEN. Den metod som används för installation TROTTOARSTEN är en annan fråga. Flagstone installationen kan ske genom att lägga läggare på barmark, i ärt grus eller sand sängar, och med murbruk. Dränering är en viktig faktor också. När du installerar TROTTOARSTEN, måste det alltid finnas en liten sluttning med kvalitet för att säkerställa tillräcklig dränering och förhindra puddling. Längden och bredden på gångbanan eller uteplats är också viktigt.

Oavsett vilken metod som används, är det alltid en god idé att planera TROTTOARSTEN design på papper i förväg. Detta gör det lättare att notera dränering mönster, tillgängligt utrymme, och mycket mer. Det kan också hjälpa till att lägga ut mönstret med en slang för att få en visuell känsla av planen. Det första steget är att bocka av området med pålar och snören. Användning av formulär som kan vara till hjälp också, särskilt för dem med murbruk.

Läggning TROTTOARSTEN på barmark eller inom ett grundmaterial, såsom ärt grus eller sand, är det enklaste och billigaste metoden för installation TROTTOARSTEN promenader och altaner. För barmark installation, helt enkelt ta bort delar av sod att tillgodose den valda TROTTOARSTEN läggare. Bör dock ytterligare ett par inches utöver djup TROTTOARSTEN tas bort för att installera material TROTTOARSTEN bas. När detta är gjort, rensa bort eventuellt skräp och kratta området smidigt. Det utgrävda området ska sedan fyllas i med ungefär hälften av den valda basmaterialet. Nästa, ordna trädgårdsplattor, börjar med den största. Hålla dem så jämn som möjligt, avstånd skall hållas inom bekvämt ökat avstånd eller om? - 1 inch (1. 27 till 2,54 cm) mellanrum. Vissa TROTTOARSTEN läggare kan kräva ytterligare formning eller dimensionering med stämjärn också.

p

Klyftor mellan läggare bör fyllas i med de övriga ärt grus eller sand, tillämpa den direkt till området och svepande i sprickor. När färdig, vatten ner för att möjliggöra etablering och låt den torka. Fyll i alla tomma lederna och upprepa vid behov. Lågväxande växter kan läggas mellan lederna också. Installera TROTTOARSTEN med murbruk är svårare och dyrare. Men det är också mer permanent. Istället för att använda basmaterialet, är TROTTOARSTEN läggare utnyttjas i cement.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.