Vad bör jag tänka på vid köp av Tool Kit?

värsta dagen med en "verktygslåda är fortfarande bättre än den bästa dagen utan en. De flesta av oss har stött på åtminstone ett tillfälle där några knackningar på en hammare eller en vändning av en skruv skulle ha gjort hela skillnaden. Äga någon form av verktygslåda kan vi ta hand om små reparationer utan behov av branschfolk. Men vilka verktyg som behövs och som är helt enkelt trevligt att ha runt? Ska du köpa en 100 bit verktygslåda på lokal lågpriskedja eller investera i professionell kvalitet verktyg på järnaffären?

Först av allt, det hjälper att vara realistisk om dina speciella behov. A 100 bit verktygslåda är inte köpslå om 90 av dessa bitar kvar i målet evigt. På samma sätt, gör-det-självare och mekanik bör inte begränsa sig till en grundläggande verktygslåda med minimal val. Även om din lägenhet upprätthålls av en hyresvärd eller snickaren kommer du antagligen en liten verktygslåda med väsentligheter såsom hammare, skruvmejsel, skiftnyckel och tång. Att vara ärlig mot dina behov innan du köper en "verktygslåda bör hjälpa dig att sätta gränser. En sak att tänka på är den stora skillnaden i kvalitet mellan tillverkarna verktygslåda. Etablerade varumärken som Stanley och Hantverkare använder rutinmässigt hejarsmitt stål i sina handverktyg, vilket garanterar en stark produkt stryktålig. En verktygslåda featuring produkter name brand kan vara på den dyra sidan, men du kommer att dra nytta av kvaliteten. Köpa en verktygslåda kan spara lite pengar över att köpa samma verktyg individuellt. Den typ av uppsättning verktyg för att undvika det "200 stycken för 5 $" sort. Den metall som används i billigare apparater är sällan hejarsmitt stål. Stället en mycket svagare metallisk komposit eller mjukare metall kommer att användas i stället. När en billigare hammare eller skruvmejsel misslyckas, eftersom det troligen kommer att metallen inte böja utan bryt av plötsligt. Detta bör visa billigare potten metall som används i low-end modeller verktygslåda. En annan fara är den plast handtag används på skruvmejslar. Under tryck, hanterar dessa kan splittras utan förvarning. Som en allmän regel om priset för en stor verktygslåda låter otroligt låg, det finns förmodligen en anledning.

En annan faktor att beakta är anpassningsförmåga. En bra verktygslåda borde finnas med standardstorlek komponenter med tydliga markeringar. Om du väljer att köpa ytterligare verktyg senare, med vilka tillbehör som kan vara mycket bekvämt. Om dina behov är grundläggande, då justerbarhet är en annan viktig faktor. En verktygslåda med en skiftnyckel och ett par vise handtag kan ersätta en mycket större kit med hylsnycklar och flera tänger. Ovanligt verktyg som Allen skiftnycklar får inte vara nödvändigt i en grundläggande verktygslåda, men mekanik och konsthantverkare kan hitta dem ovärderliga. Återigen, köp efter personliga behov och inte nödvändigtvis pris eller storlek. En grundläggande verktygslåda med högkvalitativa komponenter är bättre än en 500 bit köpet av tvivelaktigt ursprung.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.