Vad bör jag tänka på när man köper en hammare?

Det viktigaste att tänka på när man köper en hammare är det jobb verktyget kommer att användas till. Det finns flera typer av hammare och var och är anpassat till ett visst användningsområde. Välja fel hammare kan skada både ett projekt och verktyget. Den hammare som de flesta människor känner kallas en klo hammare. Det är den vanligaste hushåll hammare, och otvivelaktigt den mest vanliga hushåll verktyg i allmänhet. Huvudet är en plan yta på ena änden till strejk objekt med och den andra änden är en böjd klo. Den klo används för nyfikna olika material eller för att dra naglar. De finns i olika vikter, men den genomsnittliga husägaren kommer sannolikt att få ut mesta möjliga användning av en 16 oz (. 45 kg) hammare. En reva KLOHAMMARE, även kallad rak hammare, är mycket lik den KLOHAMMARE. Istället för kurvan, är klo på en reva KLOHAMMARE direkt att göra den bättre lämpad för rivningsarbeten. De är också en tyngre hammare mellan 20-32 oz (. 57 -. 91 kg).

Ball-peen hammare används oftast inom teknik att forma metall och nära nitar. Termen "peen" syftar till att forma metall genom att hamra. Den Kulhammare har en distinkt form, med en rund boll-formad slut och ett platt huvud slut. Andra boll-peen hammare omfatta över peen hammare som är användbar för att starta panel stift och fastställa nubb, och mejsel peen hammaren som kan användas för stansning, nitning och Mejsling. Ett tack hammare är ibland också kallas montering hammare. Dessa verktyg har magnethuvuden att bekvämt hålla liten spik eller nubb. Dessa används oftast i crafting, hängande bilder och stoppning.

Sledge hammare är riktiga tungviktare. De är mycket stora och tunga med en dubbel slående yta och är vanligtvis svängde som en yxa. De är avsedda för att bryta betong, körning insatser, och större projekt som rivning. En del förväxlar klubbor med hammare på grund av deras liknande form. Mallets har huvuden som är mjukare än de metaller som normalt används i hammare. Tre gemensamma mallets är knöl, snickare, och smycken. En knöl klubba, som står inför i båda ändarna som en liten slägga, är bra för lätt demolering och kör tunga föremål som murverk naglar och mejslar. En Carpenters mallet används för att driva stämjärn och peka leder samtidigt förhindra skador på känsliga trä projekt. Smycken mallets används för små och ömtåliga metallbearbetning.

När du väljer en hammare, som med de flesta verktyg, du får vad du betalar för. Den billigaste hammare kan inte hålla upp till stora mängder arbete. Innan de köper, bör en konsument plocka fram hammaren och se till att det är bekvämt, passar i handen och är väl balanserad. Om hammaren känns obehagligt att hålla och arbeta med, kommer det att komplicera bara ett projekt som det används för.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.