Vad bör jag tänka på när man installerar Cabinets?

Många fastigheter och inredning designproffs säga att de viktigaste rummen i ett hem är köket och badrummet. Av denna anledning husägaren göra en insats för att behålla sina kök och badrum uppdateras som de lever i sina hem och andra gör valet att uppdatera sina kök sedan sälja sina hem. Oavsett orsaken till uppdatering eller ombyggnader ett hem, skåp är en viktig del av uppdateringen. Skåpen kan även installeras för organisations-eller förvaring av avfall som i en tvättstuga eller kontor. Installera skåp utan professionell hjälp kan verka som en svår uppgift, men det kan uppnås med noggrann planering, mätning och ritning. Det finns vissa faktorer att tänka på när man installerar skåp. Den första faktorn att överväga är den exakta platsen du ska installera skåp. Stil och typ av skåp du vill installera måste vara förenliga med vägg och tak som kommer att hålla den på plats. Sök efter takhöjden samt eventuella ojämnheter i taket, crown molding och trim. Takhöjd påverkar vilka typer av övre skåp att köpa och installera eftersom det måste finnas tillräckligt utrymme mellan skåp och arbetsbänkar. Kolla med en expert eller en representant i ett hem förbättring butik för att hitta vad branschstandard för skillnaden är.

Skåp bör alltid installeras nivå. Om taket har ojämnheter och lämnar ett gap mellan taket och skåpet rekommenderas. Klyftan kan täckas upp med Crown molding eller trim. Vissa människor väljer också att använda kronan Molding eller trim mellan de övre skåpen och taket som dekoration. Detsamma gäller för golvet hålla något lägre skåp. En annan faktor att beakta när man installerar skåpen är den typ av skåp som ska användas. Det finns många typer av skåp gjorda av olika material, hårdvara och dekorativ stil på dörrar och lådor. Det finns tre typer av skåp att välja mellan nämligen lager, semi-custom och sedvänja.

Stock skåp erbjuds från en butik eller katalog som de är. De kan inte ändras eller modifieras för att passa den plats de kommer att installeras i. Semi anpassade skåp kan ändras i storlek för att passa en viss våning plan och även erbjuda kunden fler valmöjligheter i dörren och design låda. Custom skåp är gjorda speciellt för platsen och planritningen de kommer att installeras i. De erbjuder den bästa flexibilitet i material, storlek och design. De är också den dyraste typen av skåp.

verktyg som behövs för att installera kabinett är en annan faktor att beakta. Det är bäst att prata med den person du köpa skåp från en fullständig lista över alla de verktyg som behövs för att installera skåp. Några av verktygen är en nivå, en stud finder, en markör och en borrmaskin.

noggrann planering, noggrann mätning och att uppmärksamma detalj leder till en framgångsrik skåp installation projekt. Slutförande av ett sådant projekt sparar pengar på det arbete som tas ut av proffs för att installera skåp i ett hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.