Vad är viktiga faktorer för en sykorgen?

En sykorgen är viktigt för alla hem, lägenhet eller studentrum. Det är oundvikligt att en knapp kommer ut, kommer en söm reva eller en fåll kommer att slita ut ett plagg-vanligtvis vid sämsta möjliga tidpunkt. Men en anständig mängd sömnad uppfattningar kan bidra till att lösa även de värsta problemen, åtminstone tillfälligt. Den första frågan är, bör någon strumpa ett sykorgen köpa en av de kit som finns? Det beror på. Någon som inte förväntar sig att göra mycket sömnad utom för mycket grundläggande saker, t. ex. byta en knapp, skulle kunna komma undan med en av dessa satser. De har vanligen en nåldyna, ett måttband, kanske ett par tråd sax och ett paket rak stift, och två eller tre nålar. Men om man räknar med att göra några reparationer eller andra synålar, ett fullständigt sortiment sykorgen är nödvändig. Någon form av sömnad korg eller låda till hus Material kommer att vara den viktigaste inköp. De flesta butiker säljer dessa, men de är oftast dyra. En plast skokartong medelstora behållare med en säker topp kommer att göra lika bra. Om man har ett gammalt fiskeredskap fält, kommer detta att även en utmärkt sykorgen gång rengöras och luktfria.

Om en sy-kit har en nåldyna och måttband, gå vidare och köpa den, snarare än att köpa dessa poster separat. Köp ett par bra tyg sax också, och förbjuder hushållets medlemmar från att skära papper med dem, vilket kommer tråkig dem.

Nålar och stift är också nödvändiga för en sykorgen. Sök efter en nål märkt som "vassa". Dessa är vassa nog att gå snyggt genom de flesta tyger, och ett paket innehåller vanligtvis stift i tre eller fyra olika storlekar.

Straight stift kan antingen vara platt-topp eller sömmerska s stift med kula huvuden. Antingen är lämplig. Dessutom köper ett paket knappnålar, säkerhetsnålar. Detta är ovärderligt för alla sykorgen.

Tänk Thread Next. Buy full storlek spolar av vitt, beige och svart, eftersom dessa kommer att användas mest. Också få en mindre rulle tunga tråd, liksom mindre spolar i grundläggande färger som marinblå, röd, rosa och mörkgrönt. En bra maskin tråd är lämplig. Övriga föreställningar välsorterad sykorgen kan omfatta är ett papper av metall snaps i blandade storlekar, ett paket hook-and-eye fästen och ett paket med olika knappar. Dessa kan placeras i en smörgås påse för att hålla dem från att migrera hela sykorgen. också innehålla en Hemming spårvidd och en sprättare. En Hemming mätare är speciellt användbar för mätning i små steg utan att behöva dra ut ett långt måttband. Seam Rippers är avgörande för borttagning av misstag. Fingerborgar är tillval, liksom nål-gängskärningsverktyg. En nål-Threader kommer förmodligen att se mer nytta än en fingerborg, eftersom de flesta tunga sy kräver en fingerborg görs oftast med maskin.

Dessa grundläggande punkter bör täcka de flesta lagning arbetsuppgifter och kan hittas i någon tygaffär eller rabatt butik som säljer Material. Den enda punkten att spendera mer på är ett par bra tyg sax. Dessa kommer att visa sig väl värt sitt pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.