Vad är några idéer för Homemade Lampskärmar?

Förutom att vara en funktionell tillbehör, ljus är en viktig faktor för den övergripande utformningen av ett rum. Det kan ta avsevärd tid att söka efter den perfekta boden köpt lampan att slutföra ett rum, och ibland är den perfekta lampan ingenstans att finna. Den enkla sak att göra i detta fall är att göra dina egna lampor komplett med hemgjord lampskärmar.

Hemmagjorda lampskärmar kan spänna från det enkla till det extravaganta, beroende på din designelement och personlig stil. Möjligheterna är nästan oändliga, begränsas till dina kreativa talanger. Ett av de enklaste sätten att skapa hemgjord lampskärmar är att börja med en enkel, vit, lagra inköpt nyans och lägga till din egen personliga touch. Du kan försköna en vanlig skugga med knappar, pärlor eller andra dekorativa element som passar dig. Prova hängande pärlor från undersidan av din skugga och slutar det med band trim. Prova matchande hemmagjord lampskärmar till kuddar, gardiner, eller ett område matta att dra ett rum tillsammans. Du kan också använda en decoupage teknik för att lägga till element i hemgjord lampskärmar för att matcha andra delar av rummet. I barnets rum, till exempel, kan du klippa ut bilder från tapeter gränsen och decoupage dem till lampskärmar för sängbord. En butik köpt produkt eller hemgjord pasta av två delar vatten till en del lim borde göra susen. Enkelt borsta klistra över bilden, släta ut rynkor, och låt den torka.

Andra idéer för hemgjord lampskärmar ingår akvarell målar över en duk skugga, eller är uppfinningsrika och använder något annat än en traditionell nyans. Du kan köpa papper lampskärm i butiker hantverk utbud och skapar unikt utformad lampskärmar, liksom. Kom ihåg att tänka på storleksförhållandet mellan lampan bas och lampskärm av varje lampa du gör. Även frågan om syftet med lampan för ditt rum. Om det är absolut för dimmer eller en dekorativ accent, oroa dig inte om storleken på lampan eller om din hemgjorda lampskärmar släppa igenom tillräckligt med ljus. Om dina lampor är för uppgiften belysning, dock bör du ha detta i åtanke när du gör din hemgjord lampskärmar. Om de är för mörk, kan belysningen vara för fattiga för att tjäna sitt syfte.

Om du inte kan hitta en lämplig lampa bas i affärer, besöka ett hantverk butik för en lampa kit som gör att du kan skapa din egen lampa bas till perfekt era hemgjord lampskärmar. Kom ihåg att följa alla tillverkarens anvisningar och endast använda glödlampor som anges av tillverkaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.