Vad är några Baby Dusch Gåvor jag kan göra?

Nice Baby dusch gåvor är oftast ganska lätt att hitta i butikerna. De kan dock vara ännu mer uppskattat när du gör det extra besväret att skapa dem själv. Beautiful baby shower presenter som du är säker på att omhuldas av den lyckliga blivande föräldrar bli.

Fotoalbum göra perfekta baby shower presenter och du kan skapa en scrapbooking fotoalbum för nyblivna föräldrar att vara. Dekorera albumsidor med söta baby motiv och lämnar utrymme på varje sida för dem att sätta in sina bilder. Om du vill använda bokstäver på sidorna, kan du ha text som lyder "hem från sjukhuset" eller "Baby's första bad," etc. En trevlig detalj är att inkludera några extra scrapbooking leveranser på baksidan av boken så att de nya föräldrarna kan fortsätta lägga till albumet.

Vadderade tavelramar är en stor röra för förskolan och är lätta att göra . Allt du behöver är lite skum av PAD en ram, rester av tyg att täcka dem och band att avsluta det. Du kan lägga söt motiv såsom lockigt garn får. Bildramar av trä gör också fina baby shower gifts om du målar dem och lägga målat trä urtag i roliga dagis-inspirerat mönster.

Uppstoppade djur är klassiska Baby dusch gåvor och handgjorda dem kan vara extra speciell. Du kan även göra en kreativ blöja påse som ser ut som ett uppstoppat djur genom att lägga till ett uppstoppat djur huvud, fötter och en svans med en vanlig påse. Tossor med lite uppstoppade djur huvuden på dem också göra söt baby shower gifts.

Väggbonader är en annan trevlig idé. Oavsett om du gör quilting, needlepoint eller ett annat fartyg, det finns massor av stora väggbonad mönster finns för förskolor. För en-of-a-kind presenter, gärna komma med egna motiv också.

Handgjorda trikå baby filtar och kläder alltid välkomna och omhuldade baby shower gifts. Hattar och tossor är snabba att göra och är bedårande i sällskap med en samordnande baby-sized kofta tröja. Sedan stickade och virkade baby poster är relativt lätta och kan vikas ihop, de är det perfekta valet när baby dusch gåvor behöver skickas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.