Hur kan jag göra Cute, Easy Baby Dusch tårtor?

Du behöver inte vara en praktiseras bagare om du vill göra söt baby shower kakor. Även om du är en duktig bagare eller kaka dekoratör, men du är helt enkelt ont om tid, kan du göra söta, lätt baby shower kakor med dessa idéer. Använd din favorit kaka recept eller baka kakor från en paketerad mix. Piska upp din egen glasyr eller köpa färdig att använda baljor av glasyr lägga Livsmedelsfärgämnen om så önskas. En av de enklaste idéerna för baby shower tårtor är baka cupcakes. Lägg en droppe rött Livsmedelsfärgämnen till en skål med vit glasyr och en droppe blått till en annan. Blanda väl göra rosa och baby blå. När cupcakes har svalnat, frost hälften av dem med varje färg. Sedan enkelt linje upp cupcakes att precisera ordet barnet i mitten av bordet. Placera doilies på bordet först om du vill och skingra rosa och blå nålar blöja runt bottnarna i cupcakes.

Nästa idé för söt, lätt baby shower kakor gör något som ser ut som baby block. Blanda smeten i tre kakor enligt förpackningen eller riktningar recept. Spray eller fett tre kvadratiska kastruller och dela kakan smeten jämnt mellan de tre pannor. Disponibel folie kastruller fungerar bra. Grädda enligt anvisning och låt svalna. Medan dina kakor kylning, täcker en stor bit kartong med folie, slaktare papper eller omslagspapper att göra en bas för din baby shower kakor och placera alla tre fyrkanter på basen. Vinkeln var och en bara lite.

Frost barnet dusch kakor med vit glasyr eller upphäva delar av varje tub av glasyr att blanda med mat färg och frost varje kaka i pastell färg. Använd tjocka lakrits piskor för att göra bokstäverna A, B, C på toppen av varje kvadrat kaka. Täck lakrits med glasyr i en färg som kontrasterar med glasyr på varje kaka. Använd lakrits för att göra en ram runt insidan övre kanterna och ytterkanterna botten på varje kaka. Täck lakrits med glasyr, placera sedan ett par riktiga nappar runt och mellan din baby dusch tårtor som extra dekoration om så önskas.

Om du verkligen i värsta fall kan du helt enkelt baka en kaka, frost den och skriva ut en söt bild från din dator. Klipp ut bilder och centrum på toppen av baby shower kakor. Bort innan servering genom att försiktigt dra bilden i en diagonal riktning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.