Vilka är fördelarna med en Overlock symaskin?

med versioner som kan användas både i hemmet och i en fabriksinställning, erbjuder Overlock symaskinen flera fördelar jämfört med andra typer av sömnad enheter. Här är tre av de viktigaste aspekterna av Overlock som bidrar till att illustrera varför det föredras av många textila tillverkare samt för användning i hemmet. Den kanske enskilt största tillgång i Overlock symaskinen är det faktum att enheten inte bara kommer att skapa en utmärkt kvalitet söm, men också erbjuda en professionell skära till kanterna på de delar av materialet som förenades. Detta är inte en funktion som måste ställas in manuellt eller kräver skräddare eller sömmerska för att aktivera som någon gång i sömnad sker. Istället klippaggregatet som finns på en Overlock symaskin engagera sig automatiskt. Denna funktion gör symaskinen för att skapa en färdig söm med stor lätthet och snabbhet, vilket sparar mycket tid för att förbereda den färdiga produkten.

En annan fördel med Overlock symaskinen är användningen av loopers som källa av tråd för sömnad projektet. Till skillnad från den standard lockstitch modellen, en Overlock symaskin inte utnyttjar spolar. Istället för loopers låta symaskinen till foder trådar för flera tråd kottar in nålen mekanism. På grund av denna funktion, är det lättare att hålla kanterna av materialet i sömmen, skapa en mer färdig se till projektet.

hastighet en Overlock symaskin gör också att maskinen blir mycket önskvärt för både hem och anläggningar användning. Hastighetsområdet driver vanligen någonstans mellan ett tusen och nio tusen varv per minut, med hem Overlock körs på den nedre delen av intervallet och den industriella versionerna i den övre delen. I båda fallen är slutresultatet att producera en kvalitetsprodukt i en kortare tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.