Vilka är de olika typerna av Sömmarmästare Fabric?

Sömmarmästare tyg används för att göra kläder och finns i olika typer av material baserade på önskad textur, stil och färg. Fabric butiker för vanligtvis låg kostnad tyg samt märken designer. Människor som söker klädsömnad material även köpa vissa typer av material baserat på vilken typ av projekt som de gör. Den vanligaste typen av klädsömnad tyg är naturlig bomull. Bomull, tillverkade av bomull anläggningen, är ett material sömmerskor använda för att göra nästan alla typer av kläder. Tyget är slitstarkt, lätt att rengöra och ekonomiskt. Bomull plagg har en tendens att krympa i höga temperaturer så skrud av detta material drivs normalt stor i storlek. En annan form av klädsömnad Tyget är siden, betraktas som en lyx tyg på grund av det höga priset. Tillverkare göra silke genom att ta material från en silkesfjärilsägg s kokong och snurrar den i ett mjukt glansigt tyg. Sömmerskor använda silke för att skapa olika typer av kläder, inklusive brudklänningar, skräddarsydda kläder och underkläder.

Ull är en annan typ av tyg som sömmerskor användning och är mycket snygg på vintern. För att göra ull, hår från djur som får, lamor, eller getter är stickade i tätt vävda fibrer. Ull kan användas för att göra en mängd kläder bland annat klänningar, tröjor och ytterkläder. Ull har blivit alltmer populärt på grund av sin värme, hög fuktighet absorptionsförmåga och motståndskraft mot statisk. Vissa personer kan vara allergiska mot syntetisk ull men alla fysiska ull faktiskt allergivänliga och rekommenderas för personer med allergier. Ett ytterligare klädsömnad tyget är linne som används för att ge klänningar en mer elegant utseende. Lin är ett tyg av vegetabiliska fiber och ger kläderna en liten glans beror på anläggningen vax. För det mesta kommer föremål tillverkade av linne för flera år på grund av sin hållbarhet. Kläder gjorda av linne vanligtvis bärs under sommaren eftersom materialet är lätt och bekvämt. Den enda svagheten med linne är att det är benägen att skrynkling lätt eftersom materialet inte har mycket elasticitet.

Det finns också syntetiska görs vävnader såsom polyester, nylon och spandex. Dessa material är elastiskt, lätta att rengöra, och billiga. Många formgivare blanda syntetiskt tyg med en naturlig klädsömnad tyg som bomull för att det material som har mer stretch och hållbarhet. Den blandade material är känd som en blandning och kan ha ett tag, till exempel en poly /bomull blandning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.