Vilka är de olika typerna av Needlework Needles?

handarbeten och kanyler kan vara en av fyra typer av special nålar, som alla är anställda på olika sätt. Crewel eller broderi nålar har en vass spets och en lång ögat. De större chenilles görs för att brodera med tjockare material. Tapet nålar, i samma storlekar som chenilles, är tung nålar med en trubbig spets. Långa, tunna beading nålar är tillverkade med beading och sequin arbete i åtanke.

handarbeten Needles för Crewel eller broderi. I valet handarbete nålar för crewel eller broderi, till storleken på materialet dras genom ögat är en viktig faktor. Crewel eller broderi nålar är skarpa, medel-långa nålar som kan träs med flera delar av broderi tandtråd på en gång. är de större chenilles utformad för att rymma tjockare garn. Liksom crewels, de är vassa, men de är tyngre och har en längre, bredare öga, som du kanske tror. De är också användbara för band broderi eftersom bandet kan passera genom ögat utan HOPSLAGNING. Tapet nålar är ett bra val för tråd-counting broderi. Formade som chenilles, men med ett trubbigt punkt, används de till GENOMBRUTET ARBETE, till exempel. En annan faktor att beakta vid val handarbete nålar är tyget, som kommer naturligtvis att bero på vilka båtar som du tränar. En skarpare nål är skyldig att genomborra tätt vävt tyg. En blunter spetsen kommer att göra för en lösare gemensam väva tyg som säckväv eller en jämn väva tyg som Aida trasa.

handarbeten Needles för Needlepoint, Canvaswork eller Tapestry. Med tapet ursprungligen avses material vävda på vävstolen. Används nu, särskilt i brittisk engelska, för att hänvisa till farkosten kallade needlepoint eller canvaswork , som arbetade på en förformade textil bas. Konstruerat för att dra garnet genom en av flera olika typer av öppen-väv duk, dessa nålar finns i storlekar från tunga # 13 till den lilla # 26, och med sina stora ögon och trubbig punkt är de väl anpassad till uppgiften. Lätt att gänga, med liten risk för piercing duken trådarna, är dessa nålar dimensionerade för att passa mindre hål i Penelope duk samt stora hål i mattan duk.

Needlework Nålar för Beading. Beroende på hur projektet kan pärlor knytas till varandra bara, eller en trasa, med hjälp av en nål och någon form av tråd, tråd, eller elastisk. Beading kanyler kan vara spetsiga eller kulspetspenna och raka eller böjda. Storleken på pärlorna och tråden kommer att avgöra var nålstorlek, som, liksom tapet nålar, är lägre när nålen är tjockare och högre när det är tunnare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.