Vilka är de bästa tipsen för köksskåp installation?

köksskåp installation kräver genomsnitt VVS och färdigheter snickeri och tar cirka tio till 20 timmar. De begärda materialet är följande: frysdiskar som köpts från ett hem förbättring butik eller möbelsnickare, 1 x 4 fot (30,5 cm x 122 cm) huvudbok, shims, Gips skruvar, trim formning och efterbehandling naglar. Dessutom är det nödvändigt att ha följande verktyg till hands: stora nivå, stud finder, måttband, borrmaskin med borr och bits skruvmejsel, saber såg, klämmor, brukskniv, såg, hål hammare och en spik uppsättning. Det första steget är att ta bort alla apparater och gamla skåp från köket. att börja köksskåp installation, hitta reglarna i väggen med hjälp av stuteriet lokalisera och markera mitt på reglarna med en penna. Rita en förlängning av linjen upp och ner på väggarna, se till att dessa förblir lod. Markera de områden, mätning försiktigt, där varje skåp kommer att bli hängd. Se till att ta hänsyn till strömbrytare och uttag, VVS, och trafikmönster innan ni fyller köket plan skåp installation. Det är lättare att påbörja installationen köksskåp med väggskåp. Börja med hörnskåp första, fäster huvudboken på botten av skåpet linje, för att hjälpa hålla skåp upp under installationen. Borr och försänkare två hål i varje monteringsskenan inuti skåpet och kör drywall skruvar genom hålen. Rest grannstaten skåp på huvudboken och klämma till första regering. Skruv skåp tillsammans och på väggen, med hjälp av shims under hela denna process för att upprätthålla lod linjer.

Häng kvar skåp på samma sätt. Ta bort alla räkenskapsböcker och shims. Om det finns luckor mellan ett skåp och vägg, fyll med remsor av lister, färg och finish för att matcha skåp. Om det finns en klyfta mellan sidan av skåpet och slutet på en vägg eller anordning, skära en filler remsa att stänga den. Filler band kan köpas från skåpet tillverkaren och fäst med drywall skruvar.

att börja grundinstallationen köksskåp, installera hörnskåp först. På baksidan av skåpet, borr och försänkare pilot hål. Ställ angränsande skåpet på plats, kontrollera att dörrar och lådor kommer att fungera väl. Clamp skåp tillsammans med shims att upprätthålla Plumb linjer, tills en rad med skåp är klar. Klipp hål för VVS-och elledningar som är nödvändigt, innan fastspänning och skruva, kolla nivå noga innan skruvning skåpen på plats. När alla skåp skruvas på plats, komplett kök skåp installationen genom att installera en tå-kick att täcka botten gap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.