Vilka är de bästa tipsen för arbete med Gold bläddrande?

Gold bläddrande, ett tunt lager av rent guld, används ofta för att skapa en förgylld utseende på möbler, tavelramar, vaser, speglar och andra hem objekt dekor. Bladguld kallas ibland Bladguld, sammansättning blad, eller schlagmetal. Det finns också ett material tillgängligt som liknar bladguld, men är mycket billigare eftersom den inte innehåller något rent guld.

Guld bläddrande kan tillämpas på en rad olika material, till exempel trä, plast, glas, metall och läder. Tillämpa guld bläddrade, se till att du har gjort alla nödvändiga prep arbete. Täcker området där du arbetar med skyddande droppe dukar och sand ytan av projektet om det behövs. Applicera en primer, sedan lägga en bas färgskikt om din primer inte kommit i önskad färg.

Adhesive "size" kan vara antingen vatten-eller oljebaserade, men båda kräver att du att tillämpa en tunn, även lager på ytan. För bästa resultat bör guld bläddrade tillämpas när ytan är våt, men inte klibbig. Detta är vanligtvis strax innan limmet har torkat helt. När du söker efter tips för att arbeta med guld bläddrade, kom ihåg att tålamod är nyckeln. Tillämpa guld bläddrade är en känslig process. Arbeta långsamt och noggrant, burnishing den bläddrande med en mjuk ekorre eller get mopp Förgyllare pensel när det är färdigt för att se den helt följs. Tänk på att guld bläddrade tårar mycket lätt. Om du rippa misstag bläddrade, men du kan spara klipp att använda för att täppa till eventuella misstag i projektet.

experter som ger tips för att arbeta med guld bläddrade ofta rekommenderar att du lägger ett tätningsmedel över ditt arbete göra projektet mer hållbara. Detta är särskilt viktigt när du lägger guld bläddrar till objekt i högtrafikerade områden i ditt hem. Fogmassa finns i antingen glans eller slutar satin och kan appliceras med pensel eller spray. Om du vill lägga till en touch av gammaldags charm till din guld bläddrade projektet, antiquing ytan är en utmärkt idé . Antiquing glasyrer kan använda oljebaserade eller akrylfärg. Blanda färger för att uppnå rätt effekt kan vara svårt, så praxis på skrot innan de ansöker andra tips för att arbeta med guld bläddrande.

För dem som saknar tålamod, tid eller kompetens att arbeta med rent guld bläddrande, är det värt att påpeka att guld färger kan användas för att uppnå ett liknande utseende . Detta faux efterbehandling teknik är mycket lättare för nybörjare att göra framgångsrikt, eftersom den använder en platt svart underull och burnishing som efterliknar utseendet av äkta guld bläddrande. Om du har många objekt för att avsluta med tips för att arbeta med guld bläddrande, ett faux finish är också ett mycket kostnadseffektivt alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.