Vilka är de bästa tipsen för Home Theater installation?

En hemmabio installation skapar ett utrymme ägnas åt film-och TV-program. Dessa typer av rum som används för att titta på filmer och sportevenemang. De är i allmänhet utrustade med storbilds-TV och högkvalitativa system ljud. En hemmabio är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och familj. Det finns fyra tips som du bör tänka på när man funderar på en hemmabio anläggning: akustik, visuella effekter, placeringsarrangemang och rum utnyttjande. Ta dig tid att utvärdera dina verkliga behov, budget och långsiktiga plan innan det här projektet. Titta på det samlade värdet av ditt hem och avgöra om detta projekt läggs till eller minskar ditt hem andrahandsvärde.

Akustik hänvisar till kvaliteten och djupet av ljud finns. Om du ska investera i en hemmabio, installera ljudisolering. Denna process tillför något till kostnaden för projektet, men avsevärt förtydligas, kvalitet och resonans av ljudet från ditt ljudsystem.

Home Theater Systems använda minst fem högtalare för att skapa surround-ljud effekt. Investera i ett mellanregister förstärkare och högtalare. A high-end förstärkare med lägre end högtalare är ett slöseri med pengar. Högtalarna är oförmögen att bära ljud och kommer endast att ge en del av ljudkvaliteten som matas ut från din förstärkare. Det finns tre huvudtyper av skärmen som används i en hemmabioanläggning: plasma, flytande kristaller (LCD) och projektion. En plasmaskärm är mest effektivt i ett rum som är helt saknar naturligt ljus. LCD-skärmar är utmärkt val om du behöver ge en betraktningsvinkel från alla delar av rummet. En projektorduk bildkvalitet minskar ju närmare du till skärmen och är idealiska för mycket stora rum. bör storleken på TV-skärmen baseras på synavståndet. Större skärmar behöver inte nödvändigtvis leda till en bättre bild. Ju större skärmen, ju längre bort du behöver för att visa bilden på rätt sätt för att verkligen njuta av din installation hemmabio.

Motstå frestelsen att ha fasta sittplatser som en del i din hemmabio installation. Ett vanligt arrangemang är flera enskilda fåtöljer och en kärlek säte eller två personer soffa. Detta ger flexibilitet att ha mer utrymme mellan människor eller att sitta nära varandra. Många människor har teatern utrustning permanent monterade på väggarna i rummet och sätena fast i golvet. Se till att rummet kan användas för mer än bara ett syfte. Flyttbara sittplatser och justerbar arrangemang belysning kan byta rum från en teater till en gillestuga mycket snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.