Vilka är de bästa tipsen för Black and White Photography?

svartvit fotografi har förmågan att göra med en vanlig bild att framstå som ett vackert konstverk. Eftersom vi är vana att visa färgfoton på daglig basis, svart och vit fotografi ofta framstår som mycket mer sofistikerad och elegant. Detta gör svartvitt fotografi mycket populärt för porträtt, liksom bröllopsfotografering och landskapsfotografi. Innan du kan börja ta svartvita bilder, måste du bestämma vilken metod du tänker använda att fånga dina bilder. Om du använder en film kamera, kan du använda svartvit film. Om du använder en digital kamera, många modeller som låter dig ta bilder i gråskala. Om inte, kan du använda programvara för bildredigering för att konvertera dina färgfoton till svartvitt.

Kontrast är en nyckelfaktor för framgångsrik svartvitt fotografi. Det bästa svartvita bilder har starka kontrasten mellan förgrund och den omgivande miljön. Eftersom det kräver övning för att lära sig att blockera distraheras av färger och se hur kontrast och ton kommer att påverka den slutliga bilden, det bästa sättet att bemästra svartvitt fotografi är att helt enkelt ta så många skott som möjligt. Eftersom du inte kan lita på olika färger för att lägga intresse för ditt skott, leta efter texturer som kommer att fotografera bra. Satin tyg kan vara en fin bakgrund för en bild av ett nyfött barn och hans mor. Sidan av en vittrade lada sätter sin prägel på en manlig porträtt av en far och hans söner. Fråga inte din bild är utsatta för slitage mönstrade kläder, dock. Busy utskrifter ofta störande i svart och vitt porträtt.

Ljus är en viktig del av framgångsrik fotografi oavsett om bilderna kommer att vara i färg eller svartvitt. Men när du tar bort färgen i en bild, betraktarens ögon bli mycket känsliga för intensiteten av ljuset i bilden. Att reducera hårda skuggor, är det bäst att fotografera utomhus i dagsljus antingen sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Molnig dag också fungerar bra för svartvit fotografi, även med färgbilder på samma villkor kommer vanligtvis resulterar i undermåliga bilder.

Även om svartvit fotografering vackert på egen hand lägga dekorfärg kan ge ett intressant utseende på dina bilder. Dekorfärg kan byggas ut med Adobe ® Photoshop eller andra bildbehandlingsprogram. Du kan också hand färg svartvita utskrifter med hjälp av speciella markörer finns på din lokala hantverk butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.