Vilka är de bästa tipsen för Bamboo Flooring installation?

Bamboo golv installation kräver respekt för särskilda förfaranden, eftersom detta material är annorlunda från lövträd och andra typer av planka golv. Bambu golv ökar i popularitet som en miljövänlig, hållbar, estetiskt tilltalande golvbeläggning. Även om många av installationen är desamma som hårda golv, finns det några specifika punkter som bör slutföras under förberedelserna för att minska problem med installationen. När du väljer själva golv, titta på den använda metoden fastsättning. I trägolv, finns det två alternativ: flytande och direkt infästning. Ett flytande golv är säkrad genom samverkande plankor av golv som håller golvet på plats under ett lager av material som används för att absorbera ljud och ger stötdämpande. Denna metod fungerar bara för gränsöverskridande skikt eller konstruerad styrelser. Var noga med att lämna utrymme för expansion och aldrig komplett bambu golv installation mot ett fast föremål, till exempel en vägg eller eldstad. Detta gör att ordet till låsbeslaget när den expanderar. är flytande golv plank säkrade till varandra antingen med hjälp av samverkande metod eller lim. De samverkande eller klicka och golv snap bör inte användas i områden i närheten av fukt, eftersom fukt gör att golvbrädorna till spänne. Limningen Metodanropen för tillämpning av klister i spåren av styrelserna när låsa in dem på plats. Detta ger extra säkerhet och hjälper till att hålla styrelser på plats. Den direkta metoden infästning av bambu golv installation är att föredra om det finns en skog sub golv. Det finns två metoder för infästning att tänka på: häftklammer eller lim. Aldrig använda standard golv knapar med bambu, eftersom de lossnar med tiden och orsaka gnisslande. Från 2 inches (5 cm) från slutet, tillämpa en stapelvara var 6 till 8 inches (15 till 20 cm) längs mitten av golvet styrelse. Kontrollera ditt arbete att se till att basnäringar i jämnhöjd med ytan på golv.

Limning som en del av bambu golv installationen är inte ett projekt som bör göras av en husägare. Hyra professionella, erfarna installatörer om du vill använda denna metod. Den typ av lim är mycket viktigt. Om ett vattenbaserat lim används kan golvet kopp eller böja som limmet torkar, permanenta skador på golv.

När du beställer bambu golv, mäta hela utrymmet som du vill använda det till, och sedan köpa alla golv på samma gång. Använd en tillverkare, samma nivå av hårdhet, och försöka få samma partiets nummer, så att materialet är så enhetlig som möjligt. Låt bambu sitta i rummet där du vill installera det i två till tre dagar, så att den kan anpassa sig till den fuktigheten i utrymmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.